Ziraat Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Ziraat Bankası, kredi fırsatlarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre 200.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek! İşte haberin ve kredinin detayları...

Kredi 13 Ara 2023 0
Ziraat Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Türkiye'de nakit sıkışıklığı sorununun aşılabilmesi için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları her zamankinden çok daha fazla önem kazandı. Nakit kaynakları tükenince ihtiyaç kredisi kampanyalarının yüksek faizleri bile görmezden geliniyor. Kredi kullanmak isteyenler ise hangi bankanın, hangi, maliyetlerle ihtiyaç kredisi verdiklerini araştırıyorlar. Karşılaştırmalı hesaplama yapan müşteriler kendilerine en uygun imkanları sunan bankalardan ihtiyaç kredisi çekme kararı alıyorlar.

KAMU BANKALARINA GÜVENİLİYOR

Yapılan bir araştırmaya göre kredi çekmek isteyenlerin en çok güvendikleri banka kamu bankaları oluyor. Kamu bankalarının çok daha düşük maliyetlerle kredi verdiklerine dair büyük bir inanç bulunuyor. Esasında bu normal piyasa koşullarında doğru olabiliyor. Ancak şu anda bazı özel bankalar kamu bankalarından düşük maliyetlerle kredi imkanı sağlıyorlar. Bunda ekonomi yönetiminin vatandaşların harcama yaparak talep enflasyonunu yükseltmelerini istememesinin etkisi büyük oluyor.

Ziraat Bankası'ndan Ziraat Bank International AG'ye ilişkin açıklama

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Ziraat Bankası çok uzun yıllardır sürdürdüğü bankacılık faaliyetleri nedeniyle çok büyük bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Bundan dolayı kredi kampanyaları da çokça takip ediliyor. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında sağlanan kredi imkanları merak ediliyor. Banka tarafından buna dair kapsamlı bir açıklama yapılarak müşteriler bilgilendirildi.

Ziraat Bankası'nın yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası açıklamasına göre müşterilerin yüksek limitli ihtiyaç kredisi taleplerine de cevap veriliyor. Bu kapsamda müşterilere 200.000 TL ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu kredi imkanından yararlanmak isteyenler bankanın kredi maliyetlerine odaklanıyorlar.

Ziraat Bankası'na tarihi ceza

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 4,14 olarak açıklandı. Bu faiz oranı ile 200.000 TL ihtiyaç kredisi çekmek mümkün olabiliyor. Nakit sorunları bu yolla çözülebilirken müşterilere ek imkanlar da veriliyor.

Ziraat Bankası'ndan eğer 200.000 TL ihtiyaç kredisi çekilecekse bu kredinin azami vade süresi 12 ay olabiliyor. Bu süre kesinlikle aşılamıyor. BDDK'nın uygulamaları kapsamında bankalar 100.000 TL ihtiyaç kredilerinde 12 aydan fazla vade imkanını müşterilerine sunamıyorlar.

200.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

ziraat-bankasi-kredi.jpg

Ziraat Bankası'ndan 12 ay vadeli 200.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda kredi maliyeti aylık yüzde 4,14 oranında faiz ile hesaplanıyor ve aylık kredi taksiti 23.053 TL oluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç