Ziraat Bankası'ndan 175 TL Akaryakıt Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan 175 TL Akaryakıt Kampanyası!

Ziraat Bankası, akaryakıt alımlarında geçerli 175 TL hediye kampanyasını duyurdu! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Bankalar 28 Ocak 2024 0
Ziraat Bankası'ndan 175 TL Akaryakıt Kampanyası!

1 Ocak tarihinde başlayan ve 15 Şubat tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 175 TL bankkart lira sağlanacağını Ziraat Bankası ocak ayının ilk gününde duyurdu. Söz konusu kampanyanın başlamasıyla birlikte araç sahipleri akaryakıt alışverişi fırsatının ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile 175 TL bankkart lira kazanabilmek için yapılması gerekenlere ve fırsatın ayrıntılarına ilişkin açıklamada bulundu.

Ziraat Bankası'ndan Ziraat Bank International AG'ye ilişkin açıklama

Ziraat Bankası 175 TL Bankkart Lira Kampanyası
Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Ocak'ta başlayan ve 15 Şubat tarihine kadar geçerli olacak kampanya çerçevesinde Bankkart anlaşmalı Total Energies istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 175 TL bankkart lira verilecek. Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr'den ve SMS ile kampanyaya katılım sağlanabilirken, SMS ile katılacak olan kişiler TE2024 yazıp 4757’ye Ziraat Bankası’na kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait cep telefonu numaralarından SMS gönderilmesi gerekmektedir. KKTCell operatörlerine ait Ziraat Bankası’na kayıtlı cep telefonu numaralarından ise +905327524757'ye SMS gönderilmesi gerekiyor.

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar Ocak 2024
15 Şubat tarihine kadar devam edecek olan akaryakıt kampanyası çerçevesinde 175 TL bankkart lira elde edilebilirken, Ziraat Bankası müşterileri ya da yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere ve bankkart liralara dair araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünden güncel fırsatlara ulaşılabilir ve detaylı bilgi edinilebilir. Önümüzdeki süreçlerde farklı kampanyalar hayata geçtikçe Ziraat Bankası açıklamalarda bulunacak.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç