Ziraat Bankası'ndan 10.000 TL Hızlı Kredi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan 10.000 TL Hızlı Kredi Fırsatı!

Ziraat Bankası'ndan kredi çekmek isteyenlere yeni kampanya duyuruldu! Duyurulan kampanyaya göre; 10.000 TL hızlı kredi verilecek! İşte haberin ve kredinin detayları...

Kredi 21 Ocak 2024 0
Ziraat Bankası'ndan 10.000 TL Hızlı Kredi Fırsatı!

Vatandaşın nakit paraya olan ihtiyacı her geçen gün artmaya devam ederken Ziraat Bankası bir kere daha devreye girdi. Nakde sıkışan vatandaşlara nakit para desteği başladı.

Ziraat Bankası'ndan Ziraat Bank International AG'ye ilişkin açıklama

Kamu bankaları kara gün dostu olarak bir kere daha ellerini taşın altına koyarken bu kapsamda temel ihtiyaç kredisi başvurusu başladı. Bu kapsamda 50 bin TL limitli destek kredisi verileceği ifade edilirken düşük tutarlı nakit paraya sıkışan kişilere 10 bin TL kredi hesaplaması yapıldı

ZİRAAT BANKASI 10.000 TL TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ BAŞVURUSU BAŞLADI!

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama ile "Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun" diyerek nakit para desteği sağlayacaklarını açıkladı. Yapılan açıklamada kredinin özellikleri ise şu şekilde:

zriaat-kredi.jpg

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir. 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası ürünü sunmaktadır.

ZİRAAT BANKASI GÜNCEL İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ, NE KADAR?

Aktif büyüklüğü ile Türkiye'nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası müşterilerine yönelik olarak yeni kredi paketini açıkladı. Yüzde 3,75 oranı ile borç veren Ziraat Bankası 36 ay vadeli 10 bin TL kredi paketinde aylık 644,62 TL taksitle borç para verecek.

Kara para nedir? Kara para aklama ne demek? MASAK'tan önemli uyarılar

Kredi çekmek isteyen kişiler başvurularını Ziraat Bankası şubeleri üzerinden sadece kimlik belgeleri ile yapabilecekler. Ziraat Bankası internet sitesi ve mobil şube uygulaması üzerinden de kredi başvuruları kabul edilebilecek.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç