Ziraat Bankası ve Burger King'den Gençlere Büyük Kampanya!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası ve Burger King'den Gençlere Büyük Kampanya!

Ziraat Bankası ve Burger King gençlere özel yeni bir kampanya yayınladı! İşte kampanyanın detayları...

Bankalar 12 Mart 2024 0
Ziraat Bankası ve Burger King'den Gençlere Büyük Kampanya!

Kampanyaya ilişkin detayları Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden duyurdu. Ay sonuna kadar devam edecek olan kampanyada havalimanı ve mobil restoranlar hariç tüm Türkiye Burger King İste Gelsin’de özel menü geçerli olacak.

Son dönemlerde pek çok kişinin tercih ettiği markalar arasında olan Burger King, İste Gelsin ve Ziraat Bankası ile ortak bir kampanya başlattı.

31 MART TARİHİNE KADAR GEÇERLİ

Ziraat Bankası yaptığı açıklamasında kampanya detaylarını aktarırken, kampanyaya nasıl katılım sağlanacağını da belirtti. Bankanın açıklamasında kampanya koşulları şu şekilde:

“Kampanya 31 Mart 2024 tarihine kadar havalimanı ve mobil restoranlar hariç tüm Türkiye Burger King® restoranlarında ve Tıkla Gelsin® Sana Gelsin'de geçerlidir.

ekran-goruntusu-2024-03-12-162220-min.png

Bankkart Genç müşterilerine özel Tıkla Gelsin® üzerinden verilen Burger King® siparişlerinde indirimli Ziraat Bankkart Genç menüsü fırsatı sunulacaktır.

Kampanyaya BURGERKING yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım yapılabilecektir. Bir müşteri toplamda en fazla 5 adet indirim kodu kazanabilecektir. Her bir kod kazanımı için ayrı SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir. İndirim kodları, 4757'ye SMS gönderimi sonrası müşterinin Banka'da kayıtlı cep telefonuna SMS olarak gönderilecektir”

1 NİSAN’A KADAR KULLANILABİLİR

Banka, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamasında alınan kodların 1 Nisan 2024 tarihine kadar kullanılabileceğini belirtti. Tıkla gelsin uygulamasındaki indirim oranları ile restoranda kullanılması için verilen indirim oranlarında farklılıkların olabileceğinin altı çizildi.

Kampanyadan paket servis kanalı ile yararlanmak için Tıkla Gelsin üyesi olunması gerektiği özel olarak belirtildi.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç