Ziraat Bankası Ucuza Ev Satıyor: İşte Satılık Konutlar ve Konut Kredisi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası Ucuza Ev Satıyor: İşte Satılık Konutlar ve Konut Kredisi

Ziraat Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada ucuza ev satışlarının başladığına yer verildi.

Emlak 9 Haz 2022 19:40 0
Ziraat Bankası Ucuza Ev Satıyor: İşte Satılık Konutlar ve Konut Kredisi

Ziraat Bankası uygun fiyata ev satışlarına başladı.

Ziraat Bankası gayreimenkul tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve birçok şehirde ucuza konut satışalrının başladığına yer verildi. Ev almak isteyenler için yayınlanan açıklamaya baktığımızda teklif üzerine konutların satışalrının başladığına yer verildi. Evler için teklif başvurularının alınmaya devam ettiğine yer verildi. 

KREDİ DE VERİLİYOR

Banka resmi sayfasından konu ile ilgili yapılan açıklamada , bankadan ev alacaklara kredi verileceği açıklanırken "Bankamız tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller için Bankamızda kullandırılan konut kredilerinde tahsis ücreti alınmamaktadır ve ekspertiz ücretinden muaftır. Bankamız gayrimenkul satışlarında genel olarak KDV yoktur. KDV’ye tabi olan gayrimenkuller ilgili ilanların Genel Özellikler bölümünde belirtilmiştir.​​​​" ifadelerine yer verildi ve detaylar şu şekilde açıklandı:

"Bankamız gayrimenkul satışları taksitli ve peşin ödemeli olarak yapılmaktadır. Bankamızdan veya başka bir bankadan kredi kullanarak yapacağınız ödemeler de peşin ödeme kapsamında değerlendirilmektedir. Taksitli ödeme seçeneğinde, satış bedelinin en az %25’i peşin olmak şartıyla, kalan miktar için faiz işletilerek cazip vade seçenekleriyle ödeyebilirsiniz. Peşin alımdan farklı olarak, taksitli satışlarda tapu tescili, tüm taksit ödemelerinin bitiminde gerçekleştirilmektedir."

NASIL OLUYOR?

Ziraat Bankası , elinde olan konutları, arabaları ve arsaları internet üzerinden satışa sunuyor. Satışa sunulan konutlar , uygun fiyatlara vatandaşlara veriliyor ve parası olmayanlar için kredi de veriliyor.

İşte satışa sunulan konutlar:

100 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Konutların fiyatlarına baktığımızda fiyatların 101 bin liradan başladığı görülürken konutların birçok şehirde satışa sunulduğu görüldü. 

SATIŞLAR NASIL YAPILIYOR?

Satışlar e ihale yöntemi ile yapılıyor. Banka tarafından yapılan açıklamada, "Gayrimenkullerimizin bir kısmı fiziki ihale yöntemiyle bir kısmı e-ihale yönetimiyle satılmaktadır. Fiziki ihale ile satışına devam edilen her gayrimenkul için belirlenen teminat tutarının verilmesinden sonra, internet sayfamızda yer alan teklif mektubu ile peşin/taksitli satış şartnamesinin doldurularak, en geç ihaleden bir gün öncesine kadar, kapalı zarf içinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden Bankamız sorumlu değildir." ifadelerine yer verildi. 

Satıştaki güncel ilanlara göz atmak için aşağıdaki sayfaya gitmeniz gerekmektedir. 

https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-index.intengo

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç