Ziraat Bankası Şubat Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı! 2024 Şubat
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası Şubat Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı! 2024 Şubat

Ziraat Bankası, maaşını taşımak isteyen emekliler için Şubat ayı promosyon kampanyasını açıkladı! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Emekli Haberleri 1 Şubat 2024 0
Ziraat Bankası Şubat Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı! 2024 Şubat

Türkiye’de emekliler için maaş promosyonları her geçen gün daha da önemli bir hale geliyorlar. Bankalardan tahsil edilen emekli maaş promosyonları emekli bütçelerini bir nebze olsun destekliyor. Bundan dolayı emekli maaş promosyonu kampanyaları büyük bir ilgi ile takip ediliyorlar.

HER AY GÜNCELLEME GELİYOR!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarına bankalar tarafından her ay güncelleme yapılıyor. Bu güncellemeler yapıldığında emekli maaş promosyonu ödeme tarifeleri değişebildiği gibi aynı da bırakılıyor. Bu tamamen bankaların kendi politikaları ile belirleniyor. Ayın başında yapılan güncellemeler ile belirlenen emekli maaş promosyonu tarifeleri emekliler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor.

2024 SSK ve Bağkur Emekli maaşı zam farkları ne zaman yatacak? Emekli Maaşı  Zam Farkı Ödeme Tarihleri (4A-4B) - Mavi Marmara Gazetesi

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Ziraat Bankası tarafından emekli maaş promosyonu için Şubat ayında yapılacak ödemelere ilişkin tarife açıklaması yapıldı. Ziraat Bankası emekli maaş promosyonunda herhangi bri tarife değişikliğine gitmedi.

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu ödemeleri şu şekilde belirlendi:

-Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara: 3.000 TL,
-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 3.500 TL,
-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 4.500 TL,
-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekli maaşları sil baştan: Artık böyle hesaplanacak!

Emekli maaş promosyonu ödemesi almak isteyen Ziraat Bankası müşterilerinin emekli maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekiyor. Ardından promosyon sözleşmesi yapılarak emekli maaş promosyonu ödemesi Ziraat Bankası’ndan alınabiliyor.

Ziraat Bankası tarafından emekli maaş promosyonu ödemelerinde Kasım 2022’den bugüne kadar herhangi bir değişiklik yapılmadı. Bankanın ek promosyon şeklinde bir uygulaması da bulunmuyor. Kamu bankaları emeklilere SGK’nın belirlediği asgari tarife üzerinden maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar. SGK asgari tarifeyi yenilemeden Ziraat Bankası’nın da maaş promosyonuna zam yapması beklenmiyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç