Ziraat Bankası Lüks Daireleri Yarı Fiyatına Satışa Çıkardı! İzmir, Adana, Gaziantep...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası Lüks Daireleri Yarı Fiyatına Satışa Çıkardı! İzmir, Adana, Gaziantep...

Ziraat Bankası elinde bulunan lüks konutları yarı fiyatına satışa çıkardı. İşte konutların bulunduğu iller ve fiyatları...

Emlak 23 Eylül 2022 18:42 1
Ziraat Bankası Lüks Daireleri Yarı Fiyatına Satışa Çıkardı! İzmir, Adana, Gaziantep...

Ziraat Bankası elinde bulunan lüks konutları yarı fiyatına satışa çıkardı.

Konut fiyatlarının artması ile birlikte bankalar tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı gayrimenkuller, konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarılan lüks daireler açık artırma usulüyle satılıyor. Bu satışlara dair liste Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinden ilan ediliyor. Listede yer alan konut satışları günlük güncellenirken satışı yapılanlar ilandan kaldırılıyor, satışı olmayanlar yeniden listeye yeni özellikleri ile ekleniyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN APARTMAN DAİRESİ SATIŞLARI

ZİRAAT BANKASI'NDAN NASIL EV ALINIR?

Ziraat Bankası, banka gayrimenkulleri kurumun internet sayfasından duyuruluyor. Konutlardan birine sahip olmak isteyen kişiler ihaleye katılım için başvuru yapıyorlar. Başvurular banka şubeleri yada internet bankacılığından oluyor. İhaleye geçici teminat bedeli ödeyip başvuru yapanlar ilgili konut için en yüksek teklifi vermeleri durumunda satışa çıkarılan konutu almaya hak kazanırlar. Tapu devir teslim işlemleri ise banka şubeleriyle yürütülür.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ 

Ziraat Bankası kendisine ait apartman dairesi, konut, bahçeli ev, arsa ve benzeri gayrimenkul alımlarında müşterilerine daha uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
diyarbakir varmi