Ziraat Bankası kartı olanlara 3 Bin TL verilecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası kartı olanlara 3 Bin TL verilecek

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada bankkartı olanlara 3 bin liraya kadar bankkart lira kazanma müjdesi verildi.

Bankalar 9 Mayıs 2023 20:50 1
Ziraat Bankası kartı olanlara 3 Bin TL verilecek

Ziraat Bankası kartı olanlara 3 bin TL verilecek: İşte kampanya detayları.

Ziraat Bankası resmi sayfası üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Ziraat Bankası kartı olanlara 3 bin liraya kadar bankkart lira verileceği bildirildi. Kampanyanın detaylarına baktığımızda müşterilerin kazanacağı bankkart liraların 22 Mayıs'a kadar hesaba geçeceği ve 3 Temmuz 2023 tarihine kadar anlaşmalı işletmelerde kullanılabileceğine yer verildi. Kullanılmayan paralar ise 4 Temmuz gününde hesaptan çekilecek.

Söz konusu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin alış verişlerini Bankkart PS cihazları üzerinden yapması gerekmektedir. Bankkart'ı olanlara yönelik düzenlenen kampanyaya baktığımızda verilecek bankkart liranın şartlarına şu şekilde yer verildi:

10 bin ile 15 bin lira arasında tek seferde yapılan peşin ya da taksitli alış verişler için bin TL'lik bankkart lira verileceği bildirildi.

15 bin ile 30 bin lira arasında, tek seferde yapacağınız peşin taksitli alış verişlere bin 500 liralara bankkart lira verileceği açıklandı.

30 bin liradan fazla alış verişi peşin ya da taksitli şekilde yapanlara 3 bin lira bankkart lira verilecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin öncelikle söz konusu kampanyaya bakmanız gerekmektedir. Katılım gerçekleştirmeyen müşteriler bu fırsattan faydalanamayacak. 22 Mayıs tarihine kadar bu şekilde kazanılan bankkart liralar hesaplara geçirilecek ve 3 Temmuz 2023 tarihine kadar bu paralar anlaşmalı yerlerde harcanabilecek.

Kampanyadan kazanılabilecek en fazla bankkart lira 3 bin liradır ve müşteri bazında bu kampanya uygulanmaktadır. Sadece tek seferde bu kampanyadan faydalanılabilecek.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Milleti kandırmayın