Ziraat Bankası İstanbul ,Ankara, İzmir'de Ucuza Konut Satışı Yapıyor! İşte Ziraat Bankası Konut Satışları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası İstanbul ,Ankara, İzmir'de Ucuza Konut Satışı Yapıyor! İşte Ziraat Bankası Konut Satışları

Ziraat Bankası gayrimenkul satış ilanında Ankara İstanbul ve İzmir için duyurular bulunuyor.

Emlak 28 Mayıs 2022 19:17 1
Ziraat Bankası İstanbul ,Ankara, İzmir'de Ucuza Konut Satışı Yapıyor! İşte Ziraat Bankası Konut Satışları

Konut sahibi olmak isteyen ve bu nedenle uzun yıllardır birikim yapan vatandaşlar, gayrimenkul emlak piyasasında meydana gelen hızlı fiyat artışlarından dolayı bu istek ve hayallerini bir müddet daha ertelemek zorunda kaldı. Pek çok vatandaş, yalnızca birikim ile ev sahibi olamayacakları sebebiyle bankaların sunduğu konut kredilerini araştırırken, kredi yükünün altına girmek istemeyen vatandaşlar ise farklı yöntem arayışlarına girdi. Tam da bu yoktada Ziraat Bankası'ndan duyuru geldi.  3 büyük kentte ev arayanlar için Ziraat Bankası ucuza ev satışı yapıyor. İşte tüm detaylar...

Ziraat Bankası'nın satışa çıkardığı daireler çok büyük olanaklar sağlıyor. Ev alacaklar için boş durumda olan daireler daha uygun fiyat ve Ziraat Bankası konut kredisi fırsatıyla alınabilir. 

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK DAİRELER

Ev almak isteyenler için maliyet oranları çok yüksek seviyelere çıktı. Sıfır konutların yükselmesi ikinci el ev fiyatlarını artırdı. İkinci el ev kredilerinde de maliyet oranlarının çok yükselmiş olması vatandaşların ek tercihlere yönelmesini sağladı. 

Ziraat Bankası ve diğer bankaların konut satışları ise 2022 bahar ve yaz döneminde büyük ilgi görüyor. 

Emlak piyasasına göre daha uygun fiyatla ihaleye çıkarılan ve ilk teklif fiyatı üzerinden alınması mümkün olan bu dairelerin bazılarını sizlerle paylaşıyoruz. Türkiye'nin konut ihtiyacı en fazla olan 3 büyük kenti İstanbul, İzmir ve Ankara'da bankanın yapacağı satışları derledik. 

ANKARA İSTANBUL VE İZMİR'DE EV ARAYANLAR

Ziraat Bankası'ndan ev alacaklar için hangi şehirde kaç TL ilk teklif fiyatıyla ev satıldığına dair tabloyu paylaşıyoruz. Aşağıda yer alan listede dairelerin m2 büyüklük ve konut oda sayısı özellikleri yer alıyor. Ayrıca tablolarda dairelerin ilk teklif fiyatları da bildirildi. 

Ziraat Bankası'ndan ev almak isteyenler için bankanın sağladığı konut kredisi olanağı bulunuyor. Ev almadan önce bankaya uğrayan vatandaşlar hangi faiz oranıyla ne kadar kredi kullanabileceklerini sorgulayabilirler. Banka ayrıca kendi konutlarının satışlarına daha özel olanaklar sunuyor.

Evleri almak isteyenler Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış İlanları sayfasından duyuruları görüntüleyebilirler teklif verme işlemleri ise Ziraat Bankası şubelerinden yapılabilir. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
ihalesiz daire satışınız varmı acaba