Ziraat Bankası İhtiyaç, Konut ve Taşıt Kredisi Faiz Oranları! İşte Güncel Faiz Oranları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası İhtiyaç, Konut ve Taşıt Kredisi Faiz Oranları! İşte Güncel Faiz Oranları

Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası müşterilerine özel farklı faiz oranları ile vade farklı kredi kullandırıyor

Kredi 25 Eylül 2022 19:53 0
Ziraat Bankası İhtiyaç, Konut ve Taşıt Kredisi Faiz Oranları! İşte Güncel Faiz Oranları

Ziraat Bankası ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi fırsatları kredi alacak vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İşte Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi faiz oranları...

Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası müşterilerine özel farklı faiz oranları ile vade farklı kredi kullandırıyor. İşte Ziraat Bankası kredi hesaplama ve güncel faiz oranları...

Merkez Bankası'nın politika faiz oranını yüzde 13'den yüzde 12'ye indirmesinin ardından bankaların kredi faiz oranları merak konusu oldu. Bizde  bu haberimizde kredi faiz oranlarını siz değerli okurlarımız ile paylaştık.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası tüm müşterilerine ihtiyaç kredisi kapsamında çalışanın artısı, tüketici kredisi, emeklinin artısı tüketici kredisi, tüketici kredisi ve tüketici ürün kredisi paketleri ile farklı faiz oranları ve şartları ile kredi imkanı sağlıyor.

Ziraat Bankası Çalışanın Artısı Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası Çalışanın Artısı Kredisi kapsamında tüm müşterilerine 1,65 faiz oranları ile 36 aya varan vade şeçenekleri ile ihtiyaç kredisi veriyor.

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası, Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi kapsamında tüm müşterilerine 1,65 faiz oranları ile 36 aya varan vade seçenekleri ile ihtiyaç kredisi veriyor.

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası, Tüketici Kredisi kapsamında tüm müşterilerine 1,99 faiz oranları ile 36 aya varan vade seçenekleri ile ihtiyaç kredisi veriyor.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ

Ziraat Bankası tüm müşterilerine Taşıt Kredisi kapsamında Taşıt Diğer Ürün Paketi, Taşıt Kredisi (Kaskolu), Taşıt Kredisi ( kaskosuz) ve Talıt Ürün Paketi ile farklı faiz oranları ile kredi sağlıyor.

Ziraat Bankası Taşıt Diğer Ürün Kredi Paketi

Ziraat Bankası Taşot Diğer Ürün Kredi Paketi kapsamında tüm müşterilerne 1,61 faiz oranları ile 48 aya varan vade seçenekleri ile Taşıt Kredisi veriyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi (Kaskolu)

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi (Kaskolu) kapsamında tüm müşterilerne 1,61 faiz oranları ile 48 aya varan vade seçenekleri ile Taşıt Kredisi veriyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi (Kaskosuz)

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi (Kaskosuz) kapsamında tüm müşterilerne 1,63 faiz oranları ile 48 aya varan vade seçenekleri ile Taşıt Kredisi veriyor.

Ziraat Bankası Taşıt Ürün Paketi 

Ziraat Bankası Taşıt Ürün Paketi  kapsamında tüm müşterilerne 1,59 faiz oranları ile 48 aya varan vade seçenekleri ile Taşıt Kredisi veriyor.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası tüm müşterilerine Konut Kredisi kapsamında Çalışanın Artısı Konut Kredisi, Emeklinin Artısı Konut Kredisi, Konut Kredisi, Konut Ürün paketi ve Sıfır Konut Kredisi ile farklı faiz oranları ve şartları ile kredi sağlıyor.

Ziraat Bankası Çalışanın Artısı Konut Kredisi

Ziraat Bankası Çalışanın Artısı Konut Kredisi kapsamında tüm müşterilerine 1,34 faiz oranları ile 120 aya varan vade seçenekleri ile konut kredisi veriyor.

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Konut Kredisi

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Konut Kredisi kapsamında tüm müşterilerine 1,29 faiz oranları ile 120 aya varan vade seçenekleri ile konut kredisi veriyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi, Konut Ürün paketi

Ziraat Bankası Konut Kredisi, Konut Ürün paketi kapsamında tüm müşterilerine 1,36 faiz oranları ile 120 aya varan vade seçenekleri ile konut kredisi veriyor.

Ziraat Bankası Sıfır Konut Kredisi

Ziraat Bankası Sıfır Konut Kredisi  kapsamında tüm müşterilerine 1,2 faiz oranları ile 120 aya varan vade seçenekleri ile konut kredisi veriyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç