Ziraat Bankası, Halkbank ve Denizbank'tan Satılık 2. El Araba: İşte Fiyat Listesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası, Halkbank ve Denizbank'tan Satılık 2. El Araba: İşte Fiyat Listesi

3 banka tarafındna açıklama yapıldı ve 2. el araba satışının başladığına yer verildi. İşte 2. el taşıt fiyatları ve detayları.

Taşıt 25 Mayıs 2022 21:36 2
Ziraat Bankası, Halkbank ve Denizbank'tan Satılık 2. El Araba: İşte Fiyat Listesi

Bankalardan ikinci el araba açıklaması. İşte 2. el araba fiyatları.

Ziraat Bankası ile Halkbank ve Denizbank tarafından birer açıklama yapıldı.  Yapılan açıklamada 2.  el araç satışlarının başladığı , birçok aracın uygun fiyatlarla teklif usulü satışa çıkarıldığına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda 2 kamu bankası ve bir özel bankanın satışa çıkardığı ikinci el taşıtlara ve taşıtların fiyatlarına yer verdik. 

DENİZBANK SATIŞTAKİ 2. EL ARABA

Denizbank'ın sisteminde bir adet aracın satışta olduğu görüldü. Audi marka aracın 345 bin TL'lik fiyattan satıldığı görüldü. Audi2nin en çok tercih edilen modellerinden A4'ün 2.0 TDI (143) Multitronik modelinin satıldığı ilan şu şekilde:

ZİRAAT BANKASI 

Ziraat Bankası resmi sayfasına baktığımızda ise satıştaki araçların 79 bin liradan başladığı görüldü. Ford, Peugeot ve Volkswagen  marka araçların satıldığı Ziraat Bankası sayfasındaki ilanlarda en pahalı araba 2012 model Passat olarak öne çıkıyor. Bu aracın fiyatı ise 392 bin lira seviyesinde. İşte o araçların listesi:

VAKIFBANK'TAN SATILIK 2. EL ARABA

Vakıfbank resmi sayfasından yapılan açıklamada satılık 2 aracın bulunduğuna yer verildi. 2014 model Peugeot Bipper marka araç ile 2015 model Mercedes CLS 350 BLUETEC 4MATIC aracın satıldığı görüldü. İlk aracın fiyatı 150  bin lira olarak açıklanırken Mercedes'in fiyatı ise 1 milyon 567 bin lira olarak açıklandı. İşte o araçlar:

NASIL SATIN ALIRIM?

Araçları satın almak için bankaya müracaat etmeniz gerekmektedir.

DEVLET 2. EL ARABA SATIYOR

Bu ilanların yanı sıra kamu kurumları birçok 2. el araba satışı yaptığını açıkladı. O araçlara ve fiyatlarına gitmek için TIKLAYIN

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gülme komşuna gelir başına
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ağlayanın malı gülene yaramaz