Ziraat Bankası faizsiz 10 bin TL başvurusu bitiyor: İşte hesaplaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası faizsiz 10 bin TL başvurusu bitiyor: İşte hesaplaması

Son dakika haberi: Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında faizsiz 10 bin TL faizsiz kredi başvurusunda sona gelindiğine yer verildi.

Kredi 21 Ocak 2023 22:34 1
Ziraat Bankası faizsiz 10 bin TL başvurusu bitiyor: İşte hesaplaması

Son dakika haberi: Ziraat Bankası faizsiz 10 bin TL başvurusu sona eriyor.

Ziraat Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Ziraat Bankası'nın 10 bin TL'lik faizsiz kredi vereceği, bunun için başvuruların 31 Ocak 2023 tarihine kadar alınacağına yer verildi. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda Ziraat Bankası'nın kredi kampanyasıın detaylarına yer verdik.

Faizsiz şekilde verilecek 10 bin TL için vatandaşlara 6 aya kadar vade seçeneği sunulacak. Parayı çekecek vatandaşlar geri ödemeleri 1666 TL taksitle ödeyecek.

Söz konusu kampanya kapsamında 31 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapanlara 10 bin lira faizsiz kredi  verileceği açıklandı. 

Kampanyaya başvuru yapmak isteyenlerin öncelikle Ziraat Bankası müşterisi olması gerekmektedir. Ziraat müşterisi olmak isteyenlerin mobil uygulamayı indirerek banka müşterisi olması gerekmektedir. Banka müşterisi odluktan sonra vatandaşların izleyeceği yol şu şekilde açıklandı:

Kampanya tanımı kredi kartı teslim edildikten 1 gün sonra yapılacaktır.
Taksitli Nakit Avans Kampanyasından kartını teslim almış ve şifresini belirlemiş, açık kartı olan müşteriler yararlanabilecektir. Kartın açık hale gelebilmesi için ATM'lerimizden ya da POS'lardan herhangi bir şifreli işlem yapılması gerekmektedir.
Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans kredi kartı kullanıma açılmasından sonra sadece bir kez kullanılabilecek, sonraki işlemlerde mevcut taksitli nakit avans faiz oranları geçerli olacaktır.
Kampanya kapsamında taksitli nakit avans işlemi 6 taksitli olarak gerçekleştirilebilecektir. Taksitli nakit avans işlemi, işlem anındaki kullanılabilir nakit çekim limiti ile sınırlı olup, kullanabileceği taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL' ye kadardır (10.000 TL dahildir).
Kredi kartı başvurusunun 10.000 TL'den daha az limit ile onaylanması halinde çekilebilecek maksimum Taksitli Nakit Avans tutarı kredi kartının limitiyle sınırlıdır. 10.000 TL'den yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan Taksitli Nakit Avans işlemlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.
Nakit Avans işlemi Bankkart Mobil, Ziraat Mobil, Bankamız İnternet Şubesi ile ATM'lerimizden gerçekleştirilebilecektir.
Kampanyaya sadece Bireysel Bankkart ve asıl kredi kartları dahildir. Bankkart Başak, Bankkart Genç, Bankkart Ücretsiz ve ek kartlar ile sanal kartlar dahil değildir.
Kredi kartı başvurusu onaylanmayan müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
Taksitli nakit avans işleminin iptal ve iadesi yapılamamaktadır.
Taksitli nakit avans geri ödeme süresi boyunca kredi kartı hesap kesim tarihi değişikliği yapılamam.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
İlk olarak oğlum müşteri oldu kartı geldi başvurdu fakat ziraat bankası müşteri hizmetleri kampanyanın bittiğini 0 faizli nakit avans kampanyasından faydalanamayacağımızı söylüyor.Bu habere göre 31 Ocak 2023 de kampanya bitiyor diyorsunuz biz nasıl faydalanabiliriz hangi yolu izlememiz gerekiyor.