Ziraat Bankası emekli promosyonu açıklandı: İşte kamu bankaları promosyonu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası emekli promosyonu açıklandı: İşte kamu bankaları promosyonu

Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında 5 bin lira promosyon verileceği bildirildi.

Bankalar 22 Ocak 2024 16:14 0
Ziraat Bankası emekli promosyonu açıklandı: İşte kamu bankaları promosyonu

Ziraat Bankası'ndan 10 bin TL maaş alan emeklilere 5 bin lira promosyon.

Ziraat Bankası resmi sayfası üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada maaşını bankaya taşıyan emeklilere 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Peki promosyon başvuru şartlar nedir? Kamu bankaları ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? Promosyon başvuru bilgileri nedir?

"Maaşını Ziraat'ten Alan Emeklilerin Bir Artısı Daha Var! Emekli Maaşına Promosyon Ödemesi Ziraat'te!" başlığı ile yayınlanan açıklamaya baktığımızda " yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, yeni dönem promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir" denildi ve emeklilere 5 bin liralık promosyon ödemesinin yapılacağı bildirildi.

Açıklama detayları şu şekilde:

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır."

Şubelerimiz,
İnternet Şubemiz,
Ziraat Mobil (Uygulamanın güncellenmesi gerekmektedir.)
ATM'lerimiz,
SMS
Müşteri İletişim Merkezimiz (0850 220 00 00)

Başvurular yukarıdaki yollardan yapılacak. 10 bin lira üzeri maaş alanlara 5 bin lira promosyon verilecek. Sizce 5 bin TL promosyon yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Bilgi alış verişi ve tanışmak için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç