Ziraat Bankası Bedavaya Yakın Konut Satışı Yapıyor! 2+1 Daireler 162 Bin TL...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası Bedavaya Yakın Konut Satışı Yapıyor! 2+1 Daireler 162 Bin TL...

Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası akıl almaz fiyatlar ile konut satışı yapıyor.

Emlak 7 Ekim 2022 20:59 0
Ziraat Bankası Bedavaya Yakın Konut Satışı Yapıyor! 2+1 Daireler 162 Bin TL...

Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası akıl almaz fiyatlar ile konut satışı yapıyor. İşte banka tarafından satışa çıkarılan konutlar...

Konut fiyatlarının ülkemizde artması ile birlikte konut sahibi olmak neredeyse imkansız hale geldi. Hal böyle olunca da bankalar tarafından satışa çıkarılan konutlar yakından takip edilmeye başlandı. Bu kapsamda Kamu Bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası elinde kalan kelepir konutları uygun fiyatlar ile satışa çıkardı. İşte konutların bulunduğu iller ve fiyatları...

Ziraat Bankası ipotek karşılığı mülkiyetini aldığı konutları ihale ile satışa çıkardı. Satışa çıkarılan konutlar piyasa fiyatının neredeyse 3'te 1 fiyatına ihaleye çıktı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK KELEPİR EVLER

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan ilana göre, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bulunan 100 metrekarelik bir konut satışa çıkarıldı. Banka bu konut için 162 Bin TL fiyat belirledi.

ZİRAAT BANKASI EDİRNE'DE KONUT SATIŞI

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan ilana göre, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bulunan 108 metrekarelik bir konut satışa çıkarıldı. Banka bu konut için 414 Bin TL fiyat belirledi.

ZİRAAT BANKASI ÇORUM KONUT SATIŞI

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan ilana göre, Çorum'un Bayat ilçesinde bulunan 100 metrekarelik bir konut satışa çıkarıldı. Banka bu konut için 154 Bin TL fiyat belirledi.

ZİRAAT BANKASI GİRESUN KONUT SATIŞI

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan ilana göre, Giresun'un Bulancak ilçesinde bulunan 75 metrekarelik bir konut satışa çıkarıldı. Banka bu konut için 250 Bin TL fiyat belirledi.

BANKADAN SATILIK EV NASIL ALINIR?

Banka tarafından yayınlanan ilanlara teklif verebilmek için mutlaka şubeye gidilerek teminat tutarı yatırılmalı ve internet sitesi için giriş şifresi alınmalıdır.

 

Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç