Ziraat Bankası 81 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Ev Satışı Yapıyor! İşte Konutların Bulunduğu İller
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası 81 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Ev Satışı Yapıyor! İşte Konutların Bulunduğu İller

Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası akıl almaz fiyatlar ile konut satışına başladı. İşte banka tarafından satışa çıkarılan konutlar...

Emlak 29 Ekim 2022 15:56 0
Ziraat Bankası 81 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Ev Satışı Yapıyor! İşte Konutların Bulunduğu İller

Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası 2+1 ve 3+1 konutları piyasa fiyatının çok altında fiyatlarla satışa çıkardı. İşte banka tarafından satışa çıkarılan konutlar...

Konut fiyatlarının ülkemizde artması ile birlikte konut sahibi olmak neredeyse imkansız hale geldi. Hal böyle olunca da bankalar tarafından satışa çıkarılan konutlar yakından takip edilmeye başlandı. Bu kapsamda Kamu Bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası elinde kalan kelepir konutları uygun fiyatlar ile satışa çıkardı. İşte konutların bulunduğu iller ve fiyatları...

Ziraat Bankası ipotek karşılığı mülkiyetini aldığı konutları ihale ile satışa çıkardı. Satışa çıkarılan konutlar piyasa fiyatının neredeyse 3'te 1 fiyatına ihaleye çıktı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK KELEPİR EVLER

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan ilana göre, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde bulunan 168 metrekarelik bir konut satışa çıkarıldı. Banka bu konut için ihale başlangıç bedeli 81.000 TL fiyat belirledi.

 

ZİRAAT BANKASI KONYA'DA KONUT SATIŞI

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan ilana göre, Konya'nın Taşkent ilçesinde bulunan 207 metrekarelik bir konut satışa çıkarıldı. Banka bu konut için 102 Bin TL fiyat belirledi.

ZİRAAT BANKASI İSTANBUL KONUT SATIŞI

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan ilana göre, istanbul'un Bağcılar ilçesinde bulunan 788 metrekarelik bir konut satışa çıkarıldı. Banka bu konut için 130 Bin TL fiyat belirledi.

ZİRAAT BANKASI ERZURUM KONUT SATIŞI

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan ilana göre, Erzurum'un Horasan ilçesinde bulunan 140 metrekarelik bir konut satışa çıkarıldı. Banka bu konut için 157 Bin TL fiyat belirledi.

ZİRAAT BANKASINDAN SATILIK EV NASIL ALINIR?

Banka tarafından yayınlanan ilanlara teklif verebilmek için mutlaka şubeye gidilerek teminat tutarı yatırılmalı ve internet sitesi için giriş şifresi alınmalıdır.

Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç