Zam Gelmeyen Tek Araba: İşte Opel Astra Fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Zam Gelmeyen Tek Araba: İşte Opel Astra Fiyatı

Son dakika haberi: Tüm araba modellerine son 2 ayda yüzde 10'dan fazla zam gelirken bir modele zam gelmedi.

Fiyat Listesi 20 Ekim 2022 12:57 0
Zam Gelmeyen Tek Araba: İşte Opel Astra Fiyatı

Zam gelmeyen tek araba.

İki aydır araba fiyatlarında yine ciddi yükselişler oldu. Yayınlanan fiyat listeleri karşılaştırıldığında araç fiyatlarında son 2 ayda yüzde 10 civarında yükselişler olduğu görülüyor. Ancak bir araç dikkatleri çekti. Bu araç Opel Astra oldu.

Gazeteci Emre Özpeynirci yaptığı son dakika açıklamasında tek zam gelmeyen modelin Astra olduğunu söyledi ve Opel'in orta sınıfındaki en başarılı modeli olan bu aracın altıncı nesliyle Türkiye'de kendi sınıfında liderelik hedefiyle geldiğini söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Özpeynirci, "Ağustos sonunda 668.900 TL ile 924.900 TL arasında fiyatlarla satışa sunulan aracın fiyatı son 2 ayda birçok modele %10’a yakın zam gelmesine rağmen değişmedi." ifadelerini kullandı.

DONANIMLARI

Aracın dört farklı donanımla piyasaya sürüldüğünü söyleyen Özpeyhnirci, "1.2 litre turbo benzinli ve 1.5 litre dizel motor seçeneklerine sahip yeni Astra’da her iki motor seçeneğinde de AT8 isimli, 8 ileri vitesli otomatik şanzıman bulunuyor." dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Yeni Astra’dan eylül sonuna kadar 173 adet satılırken bu araçların birçoğu bayi test ve teşhir araçlarından oluştu. Ama yeni modelden yıl sonuna kadar 2.500 adet getirilip satılması hedefleniyor.

Yeni Astra en büyük rakip olarak Golf’ü görse de bence aynı platformu ve birçok özelliği paylaştığı yeni 308 ile de tatlı bir rekabete gireceği kesin. Birçok açıdan benzer özelliklere sahip iki yeni aracın hem kendi sınıflarına hem de pazara hareket getireceği ortada."

GÜNCEL FİYATI NE KADAR?

Astra'nın güncel fiyatı şu şekilde:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç