Zabıt katibi, mübaşir ve İKM ne iş yapar? İşte 2023 maaşı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Zabıt katibi, mübaşir ve İKM ne iş yapar? İşte 2023 maaşı

Adalet Bakanlığı ve CTE bünyesine 22 bin 43 personel alınacak. Peki zabıt katibi, İKM ve mübaşirler ne iş yapacak? Ne kadar maaş alacaklar?

Finans Magazin 20 Nisan 2023 13:26 0
Zabıt katibi, mübaşir ve İKM ne iş yapar? İşte 2023 maaşı

Zabıt katibi, mübaşir, infaz koruma memuru ne iş yapar? Maaşı ne kadar?

2023 yılı Adalet Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alımı başvuru duyurusu geldi. Yayınlanan ilanda 22 bin 43 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Biz de finans7.com olarak ilanlara diğer yazımızda yer verdik. İlanlar için TIKLAYIN

İlanın yayınlanmasından sonra en merak edilen konu, infaz koruma memurlarının, zabıt katiplerinin ve mbaşirlerin yaptığı iş ile alacağı maaşlar konusu oldu.

MÜBAŞİR NE İŞ YAPAR, NE KADAR MAAŞ ALIR 2023

Mübaşirler adliyelerde mahkemeler emrinde çalıştırılır. Dosya takibi, mahkemelere dosyaların götürülmesi, mahkeme salonlarında koordinasyonun sağlanması gibi işler yaparlar. Maaşları ise en düşük memur maaşı seviyesindedir. 12 bin lira. Sizce bu maaş yeterli mi? Kaç TL olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

İKM NE İŞ YAPAR, iKM MAAŞı NE KADAR 2023

Adalet Bakanlığı CTE bünyesinde çalışan infaz koruma memurları Cezaevlerinde istihdam edilir. Mahkumlarla ilgili işleri yaparlar. Farklı birimlerde görevlendirilen personeller, mahkumların düzeninden sorumludur. İKM'ler de en düşük memur maaşı seviyesinde maaş almaktadır. 12 bin lira civarında. Sizce bu maaş yeterli mi? Kaç TL olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ZABIT KATİBİ NE İŞ YAPAR, NE KADAR MAAŞ ALIYOR 2023

Zabıt katipleri de mübaşirler gibi adliyelerde çalışmaktadır. Bir mahkemenin emrinde hakimler ve savcılarla çalışan katipler, dava dosyası takiplerini yapar. Mahkemede ifadelerin bilgisayar ortamına yazılması, dava dosyalarının takibi, hakim ya da savcının vereceği görevleri yerine getirmekle yükümlüdür. Katipler de 12 bin lira civarında maaş almaktadır. Sizce bu maaş yeterli mi? Kaç TL olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kadın erkek diğer başvuru yapacaklarla bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç