Yüzüklerin Efendisi yeni film serisi geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yüzüklerin Efendisi yeni film serisi geliyor

Son dakika haberi: Yüzüklerin Efendisi'nde yeni film geliyor. Üstelik film yapımcıları arasında eski filmlerin yapımcısı da var.

Kültür Sanat 24 Şubat 2023 18:23 1
Yüzüklerin Efendisi yeni film serisi geliyor

Yüzüklerin Efendisi yeni filmi geliyor.

Yüzüklerin Efendisi yeni filmi geliyor. Gelen son dakika açıklamasında Warner Bros Discovery CEO'su David Zaslav, Yüzüklerin Efendisi evreninden yeni filmler için anlaşmaya varıldığını kamuoyuna duyurdu ve söz konusu açıklama kamuoyunda büyük bir sevinçle karşılandı.

Sinema tarihinin en unutulmaz yapımlarından olan, hala büyük bir ilgi ile izlenen Yüzüklerin Efendisi sertisi 2001, 2002 ve 2003 yıllaırnda üçleme olarak karşımıza çıkan efsane, üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen hala revaçta. Orta Dünya sevenlerin ilgi ile izlediği ve takip ettiği Yüzüklerin Efendisi'nde yeni filmler geliyor.

Warner Bros Discovery CEO'su David Zaslav geçen gece son mali durum raporı için bir görüşme yaptı. Bu toplantıda büyük bomba patlatıldı ve Zaslav, serinin dayandığı romanların ardındaki isim olan yazar J.R.R. Tolkien, eserlerin yayın haklarını elinde tutan Embracer Group ile daha fazla uyarlama için anlaşmaya varıldığını kamuoyuna duyurdu. 

Yeni filmlerin çekiminde eski üçlemenin yapımcıları da olacak. Açıklamaya göre yeni filmler ilk üç filmin arkadsındaki ekip olan New Line Cinema tarafından üstlenilecek. Embracer Group tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre New Line Cinema ve Warner Bros Pictures ile yeniden sahada çalışacak. 

Embracer Group’un operasyonel grubu Freemode’un CEO’su Lee Guinchard konu ile ilgili yapıtğı açıklamada, “Kısa süre önce Middle-earth Enterprises’ı satın almamızın ardından, New Line Cinema ve Warner Bros Pictures ile bu yeni işbirliği yolculuğuna çıkmaktan ve J.R.R. Tolkien’in eşsiz dünyasını yeni ve heyecan verici yollarla beyaz perdeye tekrar yansıtmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Bu eserlerin ne kadar değerli olduğunun farkındayız ve New Line Cinema ve Warner Bros Pictures’daki ortaklarımızla birlikte çalışarak geçmişi onurlandırmayı, geleceğe bakmayı ve en güçlü kalite ve üretim değerlerine bağlı kalmayı planlıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Warner Bros Pictures eş başkanları ve CEO’ları Michael De Luca ve Pam Abdy ise yaptığı son dakika açıklamasında, “Yirmi yıl önce New Line Cinema, Yüzüklerin Efendisi’nin inanılmaz hikayelerini, karakterlerini ve dünyasını beyaz perdeye aktarmak için eşi benzeri görülmemiş bir sıçrama yaptı. Sonuç, nesiller boyu hayranları tarafından kucaklanan, dönüm noktası niteliğinde bir film serisi oldu. Ancak iki üçleme de sevgiyle yapılmış olmasına rağmen, J.R.R. Tolkien tarafından hayal edilen geniş, karmaşık ve göz kamaştırıcı evren filmde büyük ölçüde keşfedilmemiştir. Hayranlarımızı Orta Dünya’nın sinematik dünyasının derinliklerine davet etme fırsatı bizim için bir onurdur ve bu macerada Middle-earth Enterprises ve Embracer ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Sizce yeni filmde kimler oynamalı? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Filmlerin ne zaman geleceği, vizyona ne zaman gireceği konusunda henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama gelince haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
yecüc ve mecüc kavmini mağlup eden Mehdi a,s'ın hikayesi olacağı büyük ihtimal