Yüzlerce İş İlanı Var: Köpek Gezdirme İşi İle Günde 250 TL Kazanıyorlar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yüzlerce İş İlanı Var: Köpek Gezdirme İşi İle Günde 250 TL Kazanıyorlar

İnternet üzerinden yayınlanan yüzlerce ilanda, köpek gezdirme işi verildiği görüldü. İşte detaylar.

İş İlanları 31 Tem 2022 22:03 2
Yüzlerce İş İlanı Var: Köpek Gezdirme İşi İle Günde 250 TL Kazanıyorlar

Köpek gezdirme işi ile günde 250 lira kazanıyorlar.

İnternet üzerinden yayımlanan ilanlara baktığımızda köpek gezdirme işi ile birçok kişinin günce 250 liraya kadar para kazandığı görülüyor. İş hayatı yoğun olan ve evinde köpek besleyen kişiler, işe gittikten sonra evde köpeğinin sıkılmasından, etrafı dağıtmasından oldukça şikayetçi. Özellikle köpeklerinin tüm gün evde kalması, gezememesi , oynayamamaması nedeniyle bu kişiler, internet üzerinden ilan yayınlayarak köpek gezdirme başına bu kişilere para veriyor. 

Anlaşılan kişi , günde 2 defa ya da 1 defa ya da isteğe bağlı olarak daha fazla sayıda köpeği dışarı çıkarıyor , tuvaletini yaptırıyor ve o köpekle oynayarak zaman geçiriyor. Köpeğin sahibi ise bu hizmeti karşılığında o kişiye günlük ödeme yapıyor. Bu ilanlara baktığımızda fiyatların 50 liradan başladığı ve 250 liralara hatta gezdirme sayısına göre daha fazla fiyatlara kadar çıktığı görülüyor.

İş ilanları ve bazı sosyal mecralar üzerinden yapılan paylaşımlara baktığımızda genellikle günde 2 defa gezdirme üzerine anlaşma sağlanıyor ve köpeği gezdiren kişi, günde iki defa onu gezdirdikten sonra ücretini alıyor. Ek iş olarak rahatlıkl yapılabilecek bu iş, en çok da öğrencilere yarıyor. Bu  işi yapan birçok öğrenci, kendilerine buradan gelir elde ederek hem köpğeklerle eğleniyor hem de para kazanıyor.

Özellikle büyükşehirlerde köpek gezdirme ilanları çokça yayınlanıyor ve birçok kişi bu işi yaparak para kazanıyor. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İstanbul sokaklarında insanlar rahat, kazasız ve belasız yürüme imkanı olmadığı duruma gelmişken bu korumasız hayvanlarla nasıl dolaşılır. Ortalık hayvanında geçtik ama artık çok insan düşmanı dolaşmakta.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kimlere başvuru yapicaz ki akşam 5 den sonra ek olarak yaparim bu işi. İstanbul gaziosmanpasa ve tüm sultangazi içinde varsa yakın çevrelerde gelirim bende ulaşım cep. 05376506575 mustafa