Yusuf Tekin'den öğretmen atamaları açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yusuf Tekin'den öğretmen atamaları açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den son dakika açıklaması geldi. Bakan yaptığı açıklamada öğretmen atamalarına değindi.

Yusuf Tekin'den öğretmen atamaları açıklaması

Son dakika: Yusuf Tekin'den öğretmen ataması açıklaması.

Kabine toplantısından sonra basın mensupları ile bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamaları ile ilgili merak edilenlere değindi.

KABİNEDE NEDEN GÖRÜŞÜLMEDİ?

Amerika ziyaretinde olması nedeniyle kabineye Bakan Şimşek'in katılmadığı bu nedenle de atama sayısının görüşülmediği öğrenildi.

ERDOĞAN'DAN ATAMA AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısından sonra basın mensupları ile bir araya geldi ve öğretmen ataması konusunda merak edilen soruyu cevapladı. Öğretmen ataması olacak mı, son durum nedir? sorusuna cevap veren Erdoğan, şunları söyledi:

"Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor."

NE TAKVİM NE DE SAYI BELLİ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kabineden sonra basın mensupları ile bir araya geldi. Bakan Tekin yaptığı açıklamada takvimin de sayının da henüz belli olmadığını ve belli olunca açıklama yapacaklarını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek ile konuyu görüşeceklerini, gündemde dolaşan sayıların da iddiaların da doğru olmadığını söyleyen Bakan, açıklamanın yakın zamanda geleceğini söyledi. Kadın erkek diğer öğretmenler ve öğretmen adayları ile tanışmak - bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Öğretmen atama müjdesi gelince takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Siz de haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç