Yürek Yakan Haber: Şehit Haberi Sonrası Babaanne Vefat Etti, Baba Kalp Krizi Geçirdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yürek Yakan Haber: Şehit Haberi Sonrası Babaanne Vefat Etti, Baba Kalp Krizi Geçirdi

KKTC'de şehit olan askerimizin ailesine verilen acı haber sonrası şehidin babaannesi acıya dayanamadı vefat etti. Baba kalp krizi geçirdi.

Haberler 22 Haz 2022 10:51 0
Yürek Yakan Haber: Şehit Haberi Sonrası Babaanne Vefat Etti, Baba Kalp Krizi Geçirdi

KKTC'de meydana gelen kazada şehit olan askerimizin ailesinden acı haber.

Türkiye bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhurİyeti'nden gelen şehir haberi ile kahroldu. Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya, birlik içerisinde araçların arasında sıkıştı. Araç aralarında sıkışan Özkaya şehit oldu.

BABAANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

21 yaşındaki şehidimizin acı haberi ailesine verildi. Acı haberi alan ailesindne 95 yaşındaki babaannesi Fatma Özkaya, bu acıya dayanamaıd. Sabaha karşı rahatsızlanan yaşlı kadın için bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı.

İhbar üzerine bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede yaşlı kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Hayatını kaybeden kadının cansız bedeni Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Özkaya'nın cenazesinin, öğle vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından Balat köyünde bulunan aile kabristanına defnedileceği bildirildi.

BABA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

KKTC'de görev yapan 21 yaşındaki oğlu Fatih Özkaya'nın şehadet haberini alan 62 yaşındaki baba Mehmet Özkaya acıya dayanamadı ve kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren baba Mehmet Özkaya Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve hemen müdahale edildi. 

Burada ilk müdahalesi yapılan Özkaya, daha sonra Karabük'teki özel bir hastaneye sevk edildi. Hastaneye sevk edilen Özkaya'nın tedavisi sürüyor.

ŞEHİDİN CENAZESİ BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

KKTC'de şehir olan askerimiz Fatih Özkaya'nın cenazesinin, ikindi vakti Arıt köyü meydanında düzenlenecek cenaze töreninin ardından Balat köyü mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. 

FİNANS7.COM

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç