YSK Başkanından Muharrem İnce seçeneğini karalayanlar hakkında açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

YSK Başkanından Muharrem İnce seçeneğini karalayanlar hakkında açıklama

Son dakika haberi: YSK'dan yapılan son dakika açıklamasında Muharrem İnce seçeneğinin üzerinin çizilmesine değindi.

Seçim 14 Mayıs 2023 12:55 0
YSK Başkanından Muharrem İnce seçeneğini karalayanlar hakkında açıklama

Son dakika haberi: YSK'dan seçimler hakkında açıklama.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener yaptığı son dakika açıklamasında seçim süreci ile ilgili dikakt çeken ifadeler kullandı. Yener yaptığı açıklamada demokrasiye hayırlı olmasını dileyerek ilk oyu sandığa attı.

4234 numaralı sandıkta oy veren Yener, oyunu kullandıktan sonra bölgedeki basın mensuplarına açıklamada bulundu ve tüm Annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı da rahmet ve minnetle anan Yener, bugünün aynı zamanda "14 Mayıs Demokrasi Bayramı" olduğuna işaret etti ve bugünün siyasi partiler ile Cumhurbaşkanı adaylarına hayırlı olmasını diledi.

Yener yaptığı son dakika açıklamasında, "Şu ana kadar seçimler problemsiz devam etmektedir. İnşallah bundan sonraki süreçte de herhangi bir problem yaşanmadan seçim süreci devam edecektir. Bu sürecin Türk milletine tekrar hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının sorduğu "Bazı pusulalarda Muharrem İnce'nin üzerinin karalanıp çizildiği iddia ediliyor bununla ilgili değerlendirmenizi alabilir miyiz?" sorusuna cevap veren Yener, "Bu iddianın doğruluğunu biz de teyit edemedik. Ancak tüm sandık kurulu başkanlarımıza her ihtimale binaen SMS yoluyla gerekli ikazlar ve uyarılar yapılmıştır" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç