YouTube Premium'a Geçmeyenlere Bir Kötü Haber Daha: Yüksek Kalitede Video Yok!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

YouTube Premium'a Geçmeyenlere Bir Kötü Haber Daha: Yüksek Kalitede Video Yok!

YOUTUBE PREMİUM'A GEÇMEYEN KULLANICILARIN YAKIN ZAMANDA BİR ÖZELLİKTEN DAHA FAYDALANAMAYACAĞI BİLDİRİLDİ.

Bilim ve Teknoloji 3 Ekim 2022 08:41 0
YouTube Premium'a Geçmeyenlere Bir Kötü Haber Daha: Yüksek Kalitede Video Yok!

10 reklamdan sonra Youtube'dan bir hamle daha: Premium'a geçmeyene yüksek kalitede video izlemek yasak.

Son günlerde Youtube, kullanıcılarını Premium'a geçirmek için art arda yenilikler yapmaya başladı. Artık agresifleşen ve olmaz denilen işlere imza atmaya başlayan Youtube, artık Premium üyesi olmayanların 4K kalitesinde video izlemesine engel olacak. 

İnternet üzerindeki en büyük video izleme ve paylaşım platformu olması nedeniyle Youtube, herkesin telefonunda olan bir uygulama. Günde en fazla zaman geçirdiğimiz, müzik dinlediğimiz, kaçırdığımız dizileri izlediğimiz bu söz konusu uygulama , son dönemlerde can sıkan yeniliklere imza atıyor.

ÖNCE 5 , ŞİMDİ 10 REKLAM HATTA 12

Bilindiği üzere Premium'a geçmeyen Youtube kullanıcları reklam izlemek zorunda kalıyor. Videoların başında, ortasında sonunda çıkan reklamlar birçok defa geçilemeyen kısa videolar. Youtube 'den gelen son görüntülerde ilk olarak art arda geçilemeyen 5 videonun test edildiği, şimdilerde ise geçilemeyen 10 video reklamın test edildiği bildirildi. Bu reklamlar geçilemeyecek ve o videoyu izlemek isteyenin mecburen 10 reklamı izleyeceği bildirildi. Hatta son görüntülerde reklam sayısının 12'ye bile çıkarılabileceği görülüyor.

YENİ HAMLE: PREMİUM'A GEÇMEYENE YÜKSEKE KALİTEDE GÖRÜNTÜ YOK

Gelen son görüntülerde ise artık Youtube'nin 4K yani 2160P kalitedeki görüntüleri , Premium olmayan kullanıcılara açmayacağı yönünde. Yükske kalitede videoları sadece Premium üyeler izleyebilecek. Bu şimdilik bazı kullanıcılarda çıkıyor. Yakın zamanda tüm Youtube kullanıcılarına bunun geleceği öğrenildi.

Youtube ile Premium'a geçmeyen kullanıcılar arasındaki bu savaşta sizce kim kazanır :)

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç