YouTube Değişiyor: Artık Böyle Görünecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

YouTube Değişiyor: Artık Böyle Görünecek

Video paylaşım platformu YouTube değişikliğe gidiyor. Yapılacak değişiklikler ve YouTube'nin yeni görünümü yazımızda.

Bilim ve Teknoloji 26 Eylül 2022 09:12 1
YouTube Değişiyor: Artık Böyle Görünecek

Youtube artık böyle görünecek.

Dünyanın en büyük vidoe paylaşım ve izlme platformu olan YouTube , tema değişikliğine gidiyor. gelen son dakika bilgilerine göre tasarımda büyük değiiklikler yapılacak. 

Şimdiye kadar onlarca kez tasarım değiştiren Youtube , birçok tasarımı ile büyük beğeni toplarken bazı tasarımları bekleneni veremedi. Son tasarımında uzun süredir kalan, bu tasarımı oldukça beğenilen YouTube , bir değişiklik yapacağını duyurdu. Edinilen bilgilere göre platformun yeni bir tasarım değişikliğine gideceği öğrenildi.

Hazırlanan ve bazı kullanıcıların kullanımına sunulan YouTube'nin yeni tasarımına ulaşıldı. Yeni tasarıma baktığımızda görselde önemli değişiklikler olduğu görülüyor. Aşağıdaki ekran görüntüsünde YouTube'nin iPad üzerindeki yeni tasarımı görünmekte.

İlk göze çarpan değişiklik videoların köşelikleri oluyor. Artık keskin değil videoların köşeleri yuvarlak yapılmış.Temaya baktığımızda ise griden tamamen vazgeçildiği ve simsiyah bir temaya geçildiği görünmekte.

Normal tarayıcı sayfasına baktığımızda bu sayfada da değişiklikler yapıldığı görüldü. 

Arama butonu kısmına baktığımızda artık o da köşeli olmayacak. Kapsül şeklinde olacak yeni arama kısmı yukarıdaki şekilde olacak. Bunun yanı sıra videoyu beğenme, paylaşma, abone olma gibi butonlar da kapsül şekline alınmış.

Söz konusu değişiklikler şimdilik sadece bazı kullanıcıların erişimine açılmış durumda. Kısa sürede güncellemenin tüm mobil ve masaüstü uygulamalarına gelmesi bekleniyor. Peki sizce yeni görüntü nasıl olmuş? YouTube'nin neyi değiştirmesi gerekiyor? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

2005'ten bu yana YouTube'nin değişimi şu şekilde:

ARKA ARKAYA 10 REKLAM

Youtube, son olarak arka arkaya 5 reklam göstermeyi test ettiğini açıklamıştı. Son bilgilere göre bunun 10 reklama kadar çıkabileceği bildiriliyor. YouTube Premium'a üyelikleri arttırmak için atılan bu adımın da önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
yani birşeylere efekt katmazsaniz olmaz