Youtube Can Sıkacak: Geçilmeyen Reklam Sayısı Arttırılıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Youtube Can Sıkacak: Geçilmeyen Reklam Sayısı Arttırılıyor

Youtube yeni güncelleme yapacağını açıkladı. Yapılacak güncelleme can sıkacak türden.

İş Dünyası 14 Eylül 2022 19:05 6
Youtube Can Sıkacak: Geçilmeyen Reklam Sayısı Arttırılıyor

Youtube'a girenlere kötü haber: Geçilmeyen reklam sayısı 5'e çıkıyor.

Dünyanın en çok ziyaret edilen 2. sitesi olan Youtube'nin yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığı öğrenildi. Gelen son dakika bilgilerine göre Youtube'nin yeni güncellemesinde reklam sayısını arttıracağı , Premium hesaplarına geçişleri arttırmak için normalde en fazla 2 olan reklam sayısını 5'e çıkarmayı planladığı öğrenildi. 

REKLAMLAR ARTIYOR

Son dönemlerde reklamlar hayatımızın hemen hemen her yerinde. Televizyonda, sokakta, apartman kapısında, telefonumuzda... Tüm firmalar büyümek, satış yapmak, adını duyurmak için reklama ciddi miktarda paralar ayırıyorlar. Bu kapsamda en fazla reklam verilen yerlerin başında Youtube var. Youtube'a verilen reklamlar videolardan önce , video aralarında ve video sonlarında karşınıza çıkıyor. Bu da can sıkacak düzeylere kadar çıkıyor. 

PREMİUM'A GEÇİRMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORLAR

Reklamsız Youtube Premium, aylık ücretle kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Son dönemlerde Premium aboneliğini her videodan önce sonra karşımıza çıkarak Youtube, premiuma geçirmek için yeni bir çalışma başlattı. Başlatılan çalışma kapsamında artık videoların başına geçilmeyen 5 reklam yerleştirilecek. Yerleştirilecek reklamların hepsinin izlenmesi gerekecek.

PREMİUM ÜYELİK NE KADAR?

Youtube Premium hesabı açmak ve reklamsız şekilde Youtube'u kullanmak isteyen kullanıcıların ayda 16.99 TL ödeme yapması gerekmektedir.

Söz konusu yeni özellikten ilk görüntü de geldi. İşte gelen ve can sıkacak o görüntü:

Bu güncellemenin kısa sürede gelmesi bekleniyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Değil 5 reklam 3 reklam bile olsa silerim 2 ye zor katlanıyordum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
arkadaşlar reklam videolarinin altinda bulunan kucuk (i) simgesine tiklayip bu reklami birdaha gosterme diip seceneklerden rastgele secerseniz tum reklamlari direk atlicaksiniz bir videoda tum reklamlar icin ayni islemi yapabilirsiniz 6 aydir oyle kullaniyorum premium icin param olmadigindan degil uyuzluguna
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Youtube Vanced yukleyin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kesin tayyibin parmağı var
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Abi oha 5 reklam ne ya hayattan caliyorlar