YouTuBe, Arka Arkaya Geçilmeyen 10 Reklam Getirebilir
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

YouTuBe, Arka Arkaya Geçilmeyen 10 Reklam Getirebilir

Youtube , test ettiği yeni güncelleme ile arka arkaya geçilmeyen 10 reklam gösterebilecek.

Bilim ve Teknoloji 16 Eylül 2022 09:16 2
YouTuBe, Arka Arkaya Geçilmeyen 10 Reklam Getirebilir

Youtube kanser edecek.

Son dönemlerde reklamlarını sürekli olarak arttıran , karşımıza geçilmeyen reklamlar çıkaran Youtube, bunun sayısını arttırmayı planlıyor. Gelen son bilgilere göre Youtube'nin arka arkaya geçilmeyen 10 reklam koymayı planlıyor. Konu ile ilgili son dakika bilgileri geldi ve görüntüler yok artık dedirtti.

Dünyanın en popüler video izleme ve paylaşım platformu olan Youtube , ortaya çıktığı ilk günden bu yana ciddi bir yüksleiş içine girdi ve şu anda Google'dan sonra dünyanın en çok ziyaret edilen ikinci sayfaıs olmayı başardı. Ancak son dönemlerde Youtube, kullanıcıları Premium üyelik alma konusunda sıkıştırmaya başladı. 

Her video başında sonunda premium üyelik için kullanıcıya bildirim gönderen Youtube, reklamsız şekilde sunduğu bu durum için reklamlarla kullanıcıları sık boğaz ederek premium üyelik almaya yönlendirmeye çalışıyor. Geçen gün gelen bilgide art arda geçilmeyen 5 reklam özelliğini test ettiği belirtilen Youtube, bu işi abarttı ve art arda geçilmeyen 10 reklam koymayı test etmeye başladı.

10 DEĞİL 50 100 KOYUN

Sosyal medya üzerinde bu durum tepkilere neden olurkenn bir çok kullanıcı, işi inada bindirdi ve 10 değil 100 reklam koyn diyerek tepkisini dile getirdi. 

İşte test edilen o özellikten gelen , art arda geçilmeyen 5-8-10 reklam.

Bu duruma sizin tepkiniz nedir? Aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi paylaşabilir, kadın erkek diğer kullanıcılarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Finans7.com  |Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Premium’a 1 tâneye dâhi dayanamadığım için geçtim. İlk açıldığında hiç olmadığı için TVye en güzel alternatifti… Neyse en azından insanlar belki ekrana değil de kendilerine ve etraflarındaki gerçek insan ve sorunlara odaklanır nihâyet!
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bir hafta kimse kullanmasın YouTube yi hiç bir tane reklam koymazlar sıkıyorsa koysunlar