Yolcunun Sözleri Paniğe Neden Oldu! THY Uçağı Acil İniş Yaptı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yolcunun Sözleri Paniğe Neden Oldu! THY Uçağı Acil İniş Yaptı

Trabzon-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağında bir yolcunun sözleri paniğe neden oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberler 5 Kasım 2022 21:27 0
Yolcunun Sözleri Paniğe Neden Oldu! THY Uçağı Acil İniş Yaptı

Trabzon-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağında bir yolcunun sözleri paniğe neden oldu. Uçakta sadece yolcunun bulunduğu alanda arama yapıldığı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı öğrenildi.İşte son dakika haberinin detayları...

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Havalimanı’ndan saat 16.55’te kalkış yapan TK-2835 sefer sayılı  Boeing B737-900 tipi THY uçağında kabin memurlarından su isteyen yolculardan biri, “Elimdeki bardağı yere atsam patlar” sözleri paniğe neden oldu.

Kabin memurunun durumu pilata bildirmesinin ardından uçağın pilotu İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek iniş için öncelik istedi.

THY uçağı havalimanına sorunsuz şekilde iniş yaptı. Uçağın inişinden sonra polisin yaptığı çalışmalarda, uçakta sadece yolcunun bulunduğu alanda arama yapıldığı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç