YÖK'ten YKS Tercih Sayısı ve Uyarısı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

YÖK'ten YKS Tercih Sayısı ve Uyarısı

Son dakika haberi: YÖK'ten YKS tercih sayısı ve tercihleri hakkında son dakika açıklaması geldi.

Eğitim 26 Tem 2022 15:41 1
YÖK'ten YKS Tercih Sayısı ve Uyarısı

YÖK'ten YKS tercihlerine ilişkin son dakika açıklaması.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklamasında bulundu. Özvar açıklamasında YKS tercihlerine değindi.

Özvar açıklamasında 27 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak YKS tercihlerine değindi ve öğrencilerin 24 tercih hakkı olduğunu, hepsini kullanmaları gerektiğini, puanının üzerindeki yerleri de yazmaktan çekinmemesi gerektiğini söyledi. 

Prof. Dr. ÖKzvar açıklamasında şunları söyledi::

"Geleceğiniz için karar vermede önemli olan bu sürecin sizler, aileleriniz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Puanı hesaplanan tüm adayların istedikleri programlardan tercih yapabileceğini hatırlatmak isterim. Adaylarımız, kendi beklentilerinin üzerindeki yerleri de rahatlıkla yazabilirler. Ek kontenjanları ya da gelecek seneyi bekleme gibi yolları tavsiye etmiyorum. En fazla 24 tercih hakkınız var, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yeni akademik yılda tüm üniversitelerimizle birlikte sizlere en iyi eğitimleri vermek üzere çalıştığımızı ve sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim. Hepinize üstün başarılar diliyorum."

2022 YKS tercihleri başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz şekilde indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
2022 için kılavuz yayınlama zahmetinde bulunurlarsa tercih yapacağız.