YÖK Başkanı Açıkladı: İptal Edilen KPSS İncelemesi Tamamlandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

YÖK Başkanı Açıkladı: İptal Edilen KPSS İncelemesi Tamamlandı

Geçtiğimiz aylarda iptal edilen KPSS sınavı ile ilgili son dakika açıklaması YÖK Başkanı Erol Özvar'dan geldi. Erol Özvar soruşturmanın 15 güne kadar netlik kazanacağını söyledi.

Haberler 15 Eylül 2022 16:00 1
YÖK Başkanı Açıkladı: İptal Edilen KPSS İncelemesi Tamamlandı

YÖK Başkanı Erol Özvar, iptal edilen KPSS ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, 2022 KPSS'de çıkan bazı sorulara yönelik iddialarla ilgili kurulun incelemelerini tamamladığını belirterek "Bir haftaya veya 15 güne kadar bu incelemenin sonuçlarını paylaşmış olacağız." dedi.

"BİR HAFTA VEYA 15 GÜNE KADAR SONUÇLARI PAYLAŞACAĞIZ"

Üniversite hastanelerinde çalışan personelin özlük haklarını düzenleyen ve Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan yönetmeliğe ilişkin Yükseköğretim Kurulunda (YÖK) açıklamalar yapan Prof. Dr. Erol Özvar Özvar, daha sonra bir gazetecinin 2022-KPSS Lisans oturumuna yönelik iddialarla ilgili sorusunu yanıtladı.

İddiaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Devlet Denetleme Kurulunu göreve davet ettiğini, bu kapsamda soruşturmaların sürdüğünü, savcılığa intikal eden hususların bulunduğunu ifade eden Özvar, "Yükseköğretim Kurulu da incelemelerini tamamlamış olup önümüzdeki günlerde Genel Kurulumuzdan bu inceleme sonucu geçecektir. Bir haftaya veya 15 güne kadar sizlerle de bu incelemenin sonuçlarını paylaşmış olacağız." diye konuştu.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çocuklarımızın gelecegiyle oynuyorlar ne zorluklarla sınava giriyorlar sonu hüzran