Yok Artık: 1+1 Ev İçin Ayda 35 Bin TL Kira İstiyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yok Artık: 1+1 Ev İçin Ayda 35 Bin TL Kira İstiyor

Bir kiralık ev sayfası üzerinden yayımlanan 35 bin TL kiralı 1+1 ev görenleri şaşkına çevirdi.

Emlak 1 Mayıs 2022 16:45 0
Yok Artık: 1+1 Ev İçin Ayda 35 Bin TL Kira İstiyor

Aylık kirası 35 bin TL olan 1+1 ev görenleri şaşkına çeviriyor.

Son dönemlerde rekor üstüne rekor kıran ev fiyatları, kira fiyatları durdurulamıyor. Rekor üstüne rekor kıran kira fiyatları , her gün yeni durumların karşımıza çıkmasına neden oluyor. Eskiden çok az karşımıza çıkan kiralık oda ilanları son dönemlerde ciddi şekilde karşımıza ççıkıyor. 

 

İlan sayfalarının çoğunda şimdi eski kira fiyatına oda kiralanıyor. Eskiden ev kiraladığı  paranın daha fazlasına şimdi ancka oda kiralayabilen vatandaşlar, bu durumun çözülmesini talep ediyor Bu konuda hala elle tutulur bir adım atılmamışken kiraların da önü tutulamıyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'de son 1 yılda 2-3 kata kadar çıktı. 

 

1+1 KİRALIK EVİN FİYATI 35 BİN LİRA OLUR MU?

Son günlerde yüksek kiralı evlerden biri dikkatleri çekti. İstanbul'da Cihangir'de bulunan bu ev sadece 1 oda ve 1 salondan oluşuyor. 70 metrekare olan bu evin kira fiyatı ise 35 bin lira olarak kiralık ev ilanı sayfasında yayımlandı Yayımlanan bu ev , sosyal medya üzerinde kısa sürede dikkatleri çekti. 

 

AYDA 35 BİN KİRA VEREN NE KAZANIYORDUR?

Sosyal medya üzerinde en çok sorulan soru ise bu evde oturan kişi ayda ne kadar para kazanıyor ki bu kadar kira parası veriyor sorusu oldu. Sizce ne iş yapıyordur? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz. 

 

Lafı çok uzatmadan o 35 bin liraya kiralık ilan sayfasına konulan evin fotoğraflarını paylaşalım:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç