YKS TYT den en erken ne zaman çıkılır? İşte erken çıkış saatleri 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

YKS TYT den en erken ne zaman çıkılır? İşte erken çıkış saatleri 2024

2024 YKS'den en erken ne zaman çıkılır? TYT'den erken çıkacak öğrenciler saat kaçta çıkıyor? İşte erken çıkış saatleri.

YKS 8 Haz 2024 0
YKS TYT den en erken ne zaman çıkılır? İşte erken çıkış saatleri 2024

YKS, TYT'den en erken ne zaman çıkılır?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada 2024 yılı YKS'de ilk oturumun başladığı bildirildi. İlk oturumun başlamasından sonra sınav salonunun dışında yakınlarını bekleyen aileler, ilk çıkışların ne zaman olduğunu araştırmaya başladı.

Bilindiği üzere sınavlarda belirli bir süre oluyor ve sınavını bitiren adayların bu sürede sınavdan çıkabileceği bildiriliyor. ÖSYM'den konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

TYT’de sınav süresinin ilk 120 dakikası tamamlanmadan ve sınavın son 15 dakikası içinde sınav salonunu terk etmeleri, sınav sırasında kısa bir süre için bile olsa (tuvalete gitmek dâhil) sınav salonundan çıkmaları yasaktır. Bu durumdaki adaylara kesinlikle izin verilmeyecektir. Sınav evrakı dağıtıldıktan sonra sınav salonundan her ne sebeple olursa olsun çıkan aday tekrar sınav salonuna alınmayacak ve yukarıda belirtilen süreler tamamlanıncaya kadar sınav binasında bekletilecektir. Yukarıda belirtilen süreler tamamlanmadan sınav binasından ayrılan adayın sınavı geçersiz sayılacaktır. Bu süreler dışında sınavını tamamlayan adaylar, soru kitapçığı ve cevap kâğıdını salon görevlilerine eksiksiz teslim ederek sınav salonundan ayrılabilecektir"

SAATLER

Sınav 165 dakika. Saat 10.15'te başlayacak sınav 13.00'da sona erecek. Adaylar ise 12.15 ile 12.45 saatleri arasında isterlerse erken çıkabilecek. Sınav sonrası aday yorumları finans7.com'da olacak. Haberdar olmak için takipte kalın ve Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç