YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Son dakika bilgisi geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Son dakika bilgisi geldi

2023 YKS tercih sonuçları için geri sayımda sona gelindi. Peki tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte üniversite yerleştirme sonuçları için beklenen tarih.

YKS 16 Ağu 2023 18:54 0
YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Son dakika bilgisi geldi

YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte beklenen tarih.

2023 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınav sonucuna göre tercihler geçen haftalarda alındı. Tercihlerin alınmasından sonra milyonlarca öğrenci, üniversite tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki YKS tercih sonuçları açıklandı mı? Üniversite yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 yılında ne zaman açıklanmıştı? İşte üniversite tercihleri ile ilgili gelen son bilgiler.

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN ALINDI?

2023 yılı üniversite tercih kılavuzu 28 Temmuz tarihinde yayınlanmış ve tercihler 28 Temmuz ile 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınmıştı.

ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

ÖSYM Başkanlığı tarafından yayınlanan açıklamaya baktığımızda üniversite kayıtlarının 28 Ağustos 2023 tarihinde başlayacağı görüldü. Üniveriste kayıtları e devlet kapısı üzerinden ve üniversitelere giderek şahsen yapılabilecek. Kayıtlara ilişkin bilgiler finans7.com'da olacak. Haberdar olmak için sayfanın altında yer alan linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz indirin.

PEKİ GELELİM YKS TERCİH SONUÇLARINA

Peki YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Önceki senelere göre baktığımızda YKS tercih sonuçları genellikle kayıtlardan bir hafta önce açıklanmıştı. Bu sene de YKS tercih sonuçlarının 21 Ağustos 2023 tarihinde kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Geçen sene tercih sonuçları sabah saat 8.00'da duyurulmuştu. Tercih sonuçları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç