YKS Öncesi Yürekler Paramparça Oldu:'Annem de Babam da Vefat Etti Benim'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

YKS Öncesi Yürekler Paramparça Oldu:'Annem de Babam da Vefat Etti Benim'

YKS öncesi yaşanan bir olay yürekleri paramparça etti. Osmaniye'de kimliğini unutan genç kız ile polis arasındaki diyalog ülke gündeminde.

Yerel Haberler 20 Haz 2022 09:50 0
YKS Öncesi Yürekler Paramparça Oldu:'Annem de Babam da Vefat Etti Benim'

Kız öğrencinin YKS kapısındaki durumu , verdiği cevap yürekleri dağladı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavları hafta sonu yapıldı. Yapılan sınavlar sona erdi ve adaylar, 20 Temmuz 'da açıklanacak sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. 

YKS oturumlarından birinde yaşanan olay ise gündem oldu. Yürekleri dağladı. Osmaniye Anadolu Lisesi'nde sırana gireceği okula gelen Ayşe Sabancalı, okul kapısına gelince evrak kontrolü sırasında kimliğini unuttuğunu fark etti. 

Kimliğini unuttuğunu fark eden genç kız büyük şok geçirdi ve gözyaşlarına boğuldu. Bölgedeki polis ekipleri ise genç kızı sakinleştirmeye çalıştı. Kısa süreli şok yaşayan kız, daha sonra polis ekiplerine yakınının telefon numarasını verdi.

Polisler ise anne ile babasının numarasının olup olmadığını sordu. Kız öğrenci bu soruya gözyaşları içinde "Annem de babam da vefat etti benim" dedi. Kız öğrencinin bu hali yürekleri parçaladı. 

Sonra polislerin telefonundan kardeşini arayan ve yakınlarına kimliğini getirmelerini söyleyen kız, sakinleşti. Gözyaşları içinde yakınlarını bekleyen kız öğrenci, gelen telefon üzerine dışarı koştu ve kimliğine kavuştu. Daha sonra sınav salonuna giren genç kızın mutluluğu herkesi sevindirdi.

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2022 YKS sonuçları 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi üzerinden duyurulacak. 

YKS 2022 soru ve cevap kitapçıkları ise dün ÖSYM tarafından akşam saatlerinde yayınlandı. Yayınlanan soru ve cevaplara ösym sayfası üzerinden erişebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç