YKS başvurusu nasıl yapılır 2023 YKS, TYT AYT ücreti ne kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

YKS başvurusu nasıl yapılır 2023 YKS, TYT AYT ücreti ne kadar?

Son dakika haberi: 2023 yılı Yükseköğretim Sınavı başvurusu nasıl yapılacak? Başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte son dakika açıklaması.

YKS 26 Şubat 2023 12:27 0
YKS başvurusu nasıl yapılır 2023 YKS, TYT AYT ücreti ne kadar?

YKS başvurusu nasıl yapılır 2023.

2023 yılında üniversitelere giriş sınavı başvurusu ne zaman başlayacak? Başvuru sonrası sınav ne zaman yapılacak? YKS, TYT, AYT ve YDT başvurusu nasıl yapılır? soruları son günlerde en çok sorulan soruların başında geliyor. Peki üniversitelere giriş sınavı başvuru ne zaman yapılacak, sınav ne zaman, başvurusu nasıl yapılacak? İşte detaylar.

BAŞVURU TARİHLERİ HALA BELLİ DEĞİL

2023 yılı sınav takvimi ÖSYM tarafından Kasım ayının sonunda açıklanmıştı. Ancak Kasım sonunda açıklanan sınav takvimi, seçimler nedeniyle geri çekildi. Normal şartlarda Şubat ayının ilk günlerinde başlayacak başvurular, deprem nedeniyle ertelendi ve hala bir tarih açıklanmadı.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

YKS başvurusu ÖSYM üzerinden alınacak. Başvuru tarihleri açıklandıktan sonra ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden başvurular alınacak. Başvuru ekranı açıldığında haberdar olmak için TIKLA İNDİR

BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Geçen sene 115 lira olan başvuru ücretinin bu sene 130 lira olması bekleniyor. Sizce ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç