Yeterli Başvuru Olmadı: MSB Pertem Subay Alımı Başvurusunu Uzattı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeterli Başvuru Olmadı: MSB Pertem Subay Alımı Başvurusunu Uzattı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada subay alımı başvuru süresinin uzatıldığına yer verildi.

Asker Alımı İlanları 23 Eylül 2022 17:23 0
Yeterli Başvuru Olmadı: MSB Pertem Subay Alımı Başvurusunu Uzattı

Milli SAvunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve subay alımı başvuru süresinin uzatıldığına yer verildi.

MSB PErtem üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında subay alımı başvuru süresinin uzatıldığına yer verildi. Daha önce yapılan açıklamada 25 Eylül tarihinde başvuruların sona ereceğine yer verilmişti. Ancak yeni açıklmada başvuru süresinin 2 Ekim tarihine kadar uzatıldığına yer verildi.

MSB PERTEM üzerinden "TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE KUVVET KOMUTANLIKLARINDA/MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 2022 YILI DIŞ KAYNAKTAN MUVAZZAF SUBAY ADAYI TEMİNİ BAŞVURU TARİHİ DEĞİŞİKLİĞİ" başlığı ile yayınlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi: "Türk Silahlı Kuvvetlerine Kuvvet Komutanlıklarında/Milli Savunma Üniversitesinde Görevlendirilmek Üzere 2022 Yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Adayı Temini Başvuruları 02 Ekim 2022 Pazar Günü Saat 23:59'a Kadar Uzatılmıştır."

NEDEN UZATILDI?

Finans7.com olarak tahminlerimize göre başvuru sayısının yetersiz olması nedeniyle başvuru süresinin uzatıldığı yönünde.

Başvuru şartları şu şekilde:

(1) 01 Ocak 2022 tarihi itibariyle düzeltilmemiş nüfus kaydına göre;

(a) Lisans düzeyinde mezunlar için 27 yaşından büyük olmayanlar (01 Ocak 1995 ve daha sonraki doğumlular),

(b) Lisansüstü eğitimini tamamlamış olanlar için 32 yaşından büyük olmayanlar (01 Ocak 1990 ve daha sonraki doğumlular),

(2) Yurt içinde en az dört yıl ve daha fazla süreli fakülte/yüksekokulların TABLO (1-3)’de gösterilen kaynak okul programlarından mezun olanlar (eş değer programlar dikkate alınmayacaktır),

İlan metni için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç