Yes coin ne zaman listelenecek? Fiyatı ne kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yes coin ne zaman listelenecek? Fiyatı ne kadar?

Son dakika haberi: Yes Coin ne zaman listelenecek? Yes coin ne zaman kripto para borsasında işlem görecek? İşte gelen son dakiak bilgileri.

Kripto Paralar 28 Mayıs 2024 0
Yes coin ne zaman listelenecek? Fiyatı ne kadar?

Yes coin ne zaman listelenecek?

Son dönemlerde gündem olan bir diğer coin Yes coin adı ile çıkan kripto para oldu.

Hemen hemen her gün yeni bir kripto para ortaya çıkarken bu coinlere yatırım yapanlar, söz konusu kripto paranın ne zaman piyasaya çıkacağını araştırmaya başlıyor. Son günlerin en çok konuşulan kripto paralarından biri de Yes coin adı ile çıkan kripto para oldu.

X üzerinde kısa sürede 1.7 milyon takipçiye ulaşan söz konusu kripto paranın hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İnsanlar harikadır çünkü hayalleri vardır.

Yescoin'in bir hayali var: mobil Web3 evrenine açılan bir kapı ortaya çıkarmak.

Şimdiye kadar yapılan en büyük topluluğu taşıyan bir roket inşa etmek için 7/24 çalışmaya devam ediyoruz.

Evet, hadi aya gidelim.
EVET, hadi evrene gidelim.
Sonsuza ve ötesine"

Yapılan diğer açıklamada kullanıcı sayısının 10 milyona yaklaşığına yer verildi. Bunun için 10 bin dolarlık Yes Coin Airdrop'u 3 katına çıkaracğını ve 20 bin dolar yaptığını bildiren topluluk, başvuruların başladığını bildirdi.

NE ZAMAN LİSTELENECEK?

Söz konusu kripto paranın ne zaman listeleneceği henüz bilinmiyor. Ancak önümüzdeki günlerde bu konuda açıklama gelmesi bekleniyor. Açıklama geldiğinde haberdar olmak için takipte kalın.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 kıripto paralar hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç