Yerli Otomobil TOGG'un İlk Sahipleri Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yerli Otomobil TOGG'un İlk Sahipleri Belli Oldu!

Vatandaşların ilk tanıtıldığı günden beri satın almak için beklediği yerli otomobil TOGG'un ilk ilk sahipleri ise belli oldu.

Taşıt 28 Ekim 2022 23:59 0
Yerli Otomobil TOGG'un İlk Sahipleri Belli Oldu!

Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği tarih geldi. Yerli otomobil TOGG'un Gemlik'teki fabrikası açılarak ilk seri üretim banttan inecek. Peki, TOGG’u ilk kimler kullanacak? TOGG'un ilk sahipleri kimler olacak? İşte TOGG'un ilk sahipleri...

29 Ekim Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yerli otomobil TOGG'un fabrikası açılacak ve ilk seri üretim otomobil banttan inecek. Vatandaşların büyük heyecanla beklediği TOGG'a ilk sahip olacaklar ise belli oldu.

TOGG’U İLK KİMLER KULLANACAK?

TOGG'un ilk modeli şu an tüm dünyada revaçta olan C-SUV segmentinde üretilecekken ilerleyen zamanda sedan gibi farklı araçlar da tüketicilerle buluşacak.

TOGG'UN İLK SAHİPLERİ KİMLER OLACAK?

İlk tanıtıldığı günden beri vatandaşların satın almak için heyecanla beklediği yerli otomobil TOGG'un ilk ilk sahipleri ise belli oldu. TOGG’un banttan inen ilk otomobilleri yurt dışındaki Türk büyükelçilere gönderilecek ve bununla tüm dünyada tanıtımı sağlanacak. Büyükelçilerden sonra TOGG kamuda kullanımı başlayacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç