Yerli Otomobil TOGG'un Fiyatı İle İlgili Açıklama Geldi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yerli Otomobil TOGG'un Fiyatı İle İlgili Açıklama Geldi!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'dan TOGG fiyatı ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Fiyat Listesi 3 Ekim 2022 22:28 0
Yerli Otomobil TOGG'un Fiyatı İle İlgili Açıklama Geldi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG'un fiyatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, MODEF EXPO 2022 47’nci Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’nın açılış törenine katılmak üzere Bursa’ya geldi. Yılda 2 kez düzenlenen fuarda tamamı İnegöl firması 160 üretici, stant açtı.

“FİYATI AÇIKLANMADAN O YÜKSEK FİYAT NEREDEN ÇIKTI?”

Fuar alanını gezen Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık geleneksel hale geldi. MODEF hem Türkiye’de hem dünyada mobilya pazarında kendisini kabul ettiren bir yer İnegöl. Onu da fuarla herkese göstermek adına doğal bir şey yok. Bu vizyondan dolayı hem idarecilerimizi hem ticaret ve sanayi odamızı kutluyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.

Yerli otomobil TOGG ile ilgili de açıklamalarda bulunan Hisarcıklıoğlu, “Arabamızı da Sayın Cumhurbaşkanı’mızın katılımıyla beraber 29 Ekim’de Gemlik’te fabrikanın açılışını hep beraber yapacağız. Milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Her tarafta şarj istasyonları da kurulmaya başladı. Hiç problem olmayacak. Zaten evde de şarj edilebilecek. Hem evde hem yolda şarj edilebilecek” dedi.

Yerli otomobilin fiyatı ile ilgili iddiaların da sorulduğu Hisarcıklıoğlu, “Dur bakalım, daha fiyatı açıklanmadan o yüksek fiyat nereden çıktı?” diye yanıt verdi.

TOGG’un yüzde 10 ÖTV dilimine gireceği iddia edilerek fiyatının 900 bin lira ila 1,2 milyon lira arasında olabileceği öne sürülmüştü. TOGG’dan yapılan açıklamada, son günlerde ortaya çıkan fiyat listeleri, ön sipariş-satış kampanyaları gibi haberlere ilişkin “Hayal ürünü iddialar” denilmişti.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç