Yeni torba yasada ne olmalı: Taşerona kadro
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni torba yasada ne olmalı: Taşerona kadro

Yeni torba yasada neler olmalı sorusuna gelen ilk cevap taşerona kadro konusu oldu. İşte taşeron işçilerin talepleri.

Ekonomi 19 Haz 2024 7
Yeni torba yasada ne olmalı: Taşerona kadro

Yeni torba yasada ne olmalı 1: TAŞERON!

Milyonlarca vatandaşın beklediği torba yasaların bayramdan sonra meclis gündemine geleceği açıklanırken vatandaşlar, torba yasada olması gereken konuları aktarmaya devam ediyor. Finans7'ye mesaj atan ve bize X hesabımızdan yazan vatandaşlar, gündeme gelmesi gereken ilk konunun taşeron konusu olduğunu dile getirdi.

90 BİN TAŞERON VE TYP İŞÇİLERİ

90 bin taşeron işçi ile on binlerce TYP işçisi düzenleme bekliyor. 2 yıl önceki genel seçimler öncesi verilen taşerona kadro sözünün tutulmasını, düzenlemenin artık meclise gelmesi gerektiğini söyleyen taşeron işçiler, yeni torba yasada taşeron konusunun çözülmesi gerektiğini dile getiriyor.

TORBA YASA NE ZAMAN?

Yeni torba yasa, bayramdan sonra TBMM gündemine gelecek. Torba yasa maddelerinin de gelecek haftalarda belli olması bekleniyor. Torba yasa kapsamı belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Yorumlar (7)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
staj ve çıraklık sürelerini askerlik ve doğum borçlanması şeklinde söz verildiği gibi yasayı çıkartmaları gerekmektedir.Yoksa bu onlar için oy kaybı olacaktır.
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Biz; Asker, Polis ve Memurlar olarak Askerlik borçlanması konusunda mağdur edildik. EYT yasası sonrası Askerlik borçlanması yapan İşçi, esnaf ve çiftçiler emeklilik hakkı elde ettiler. Fakat aynı Askerlik borçlanmasını yapan Asker, polis ve Memurlar bu haktan mahrum bırakıldı. 7/24 Görevi başında olan Vatanın bekçileri Asker ve Polisler olarak Askerlik borçlanması konusunun çözümünü bekliyoruz. Askerlik borçlanması konusunda, İşçi, Esnaf ve Çiftçilere verilen hakkın bizlere de verilmesini istiyoruz. Bu konuda bizden desteğinizi esirgemeyiniz lütfen. Saygı ve şükranlarımı sunuyorum.
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Taşeronun kadrosu olmalı.söz verildiği gibi
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda görev yapan Piktes Özel Güvenlik Görevlisi ve Temizlik çalışanları
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Allah aşkına artık birileri ASM grup elemanlarına kadro geldi desin yaaaa