Yeni müşteriye faizsiz kredi veren bankalar: Bu bankalarda hesabı olmayanlara 0 faizle 20 bin TL verilecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni müşteriye faizsiz kredi veren bankalar: Bu bankalarda hesabı olmayanlara 0 faizle 20 bin TL verilecek

Bankalardan son dakika açıklaması geldi. 6 bankadan yapılan açıklamada yeni müşterilere 0 faizli nakit avans ve faizsiz kredi verileceği bildirildi.

Bankalar 11 Mayıs 2023 23:36 0
Yeni müşteriye faizsiz kredi veren bankalar: Bu bankalarda hesabı olmayanlara 0 faizle 20 bin TL verilecek

Yeni müşteriye faizsiz kredi veren bankalar.

Birçok banka yaptıkları son dakika açıklamasında yeni müşterilere faizsiz kredi vereceğini duyurdu. Duyurulara baktığımızda 25 bin liraya kadar faizsiz kredi verileceği bildirildi. Faizsiz kredinin yanı sıra bankaların faizsiz nakit avans da verdiği bildirildi. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? Hangi bankalar 0 faizli nakit avans kampanyası başlattı? İşte son dakika bilgileri.

Akbank 6 ay vadeli 15 bin TL 0 faizli nakit avans kampanyası başlattı. Başlatyılan kampanyada 15 bin lirayı çekecekler geri ödemesini ayda 2500 TL olarak yapacak.

Garanti BBVA tarafından yayınlanan duyuruya da baktığımızda 10 bin lira 0 faizli nakit avans verildiği bildirilirken 12 ay vadeli 10 bin liralık faizsiz ihtiyaç kredisi verildiğine yer verildi.

QNB Finansbank tarafından yayınlanan son dakika duyurusunda 10 bin 6 ay vadeli 0 faizli kredi verecek.

Yapı Kredi Bankası tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 10 bin lira 0 faizli nakit avans kampanyasının başladığına yer verildi. Kredi geri ödemesi 6 ay vadeli olarak yapılacaktır.

İş Bankası açıklamasında ise 0 faizli 20 bin TL nakit avans kampanyasının başladığına yer verildi. 5 ay vade ile verilecek söz konusu nakit avansta geri ödeme ayda 4 bin TL olarak yapılacak.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yapılan açıklamada ise 2 ay ertelemeli 6 ay vadeli 10 bin TL 0 faizli nakit avans kampanyasının başladığına yer verildi.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Söz konusu kampanyalara başvuru yapmak için öncelikle bankanın mobil uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı indirip banka müşterisi olduktan sonra banka resmi sayfasında belirtilen adımları takip ederek 0 faizli nakit avansa başvuru yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç