Yeni müjdeler yolda: Torba yasa geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni müjdeler yolda: Torba yasa geliyor

Yeni bir torba yasa hazırlığı başladığı bildiriliyor. Meclisin kapanmasına kısa süre kala gelmesi beklenen düzenleme için son bilgiler yazımızda.

Haberler 3 Mart 2023 23:09 665
Yeni müjdeler yolda: Torba yasa geliyor

Yeni bir torba yasa hazırlığı olduğu açıklandı: Hangi konular yer alacak?

Seçimlere kısa süre kala meclis çalışmaları hızlanmıştı. Ancak Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük depremden sonra milletvekilleri deprem bölgesine giderek çalışmalara katıldı. Meclis 3 hafta kapalı kaldıktan sonra geçen gün açıldı. 28 Şubat 2023 Salı günü yeniden toplanan genel kurulda ilk iş olarak EYT düzenlemesi görüşüldü ve EYT düzenlemesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Seçimlere kısa süre kala sorunların çözümü için yoğun bir mesaiye başlayan meclis, yakında torba yasa mesaisine başlayacak.

KULİS BİLGİSİ: YENİ TORBA YASANIN GELECEĞİ BELİRTİLİYOR

Kulislerden alınan son bilgilere göre yeni bir torba yasa hazırlığının olduğu öğrenildi. Büyük bir torba yasa hazırlığı olduğu bildirilirken birçok kesimin sorunlarının çözüleceği öğrenildi. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada şimdiye kadar birçok kesimin sorunlarının çözüldüğünü, yeni yapılacak çalışmalar ile toplumun tüm kesimlerinin sorunlarının çözüleceğini söyledi. Yeni torba yasa üzerinde çalışmalar başladığı ve hangi sorunların çözülmesi gerektiği konusunda bilgi alış verişi yapıldığı öğrenildi. Torba yasanın meclis, seçim nedeniyle kapanmadan önce TBMM'ye gelmesi bekleniyor.

Sizce yeni torba yasada ne olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Torba yasa içeriği belli olduğunda, meclise geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (665)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
nafaka kanunu süreli olmalı süresiz nafaka yüzünden yaşanan nafaka gerginliği cinnet ve cinayet sebebi bitirilmeli 6284 yeniden düzenlenmeli lgbt dernekleri kapatılmalı eylem ve faliyetleri kesinlikle yasaklanmalı.
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Devlet ve Toplumun temeli olan ESNAF EL İNSAF diyor! Esnaf için hiç bir şey yapılmadı. 9000 gün prim süresi 7200 olmalı. Geriye dönük Bağ kur tescil affı çıkmalı...
Ziyaretçi 13 Ay Önce
staj
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Staj ve cırakların ssk kartlarında yazan ilk işe giriş tarihleri kabul edilmeli
Ziyaretçi 13 Ay Önce
2. Torna yasada Bagkur ihya affı çıkarılırmı. Dondurulan günleri almak için ihya affı gerekli adet için Birde gerektiği kadar dondurulan günlerden alabilme sağlanırmı