Yeni Lamborghini elektrikli GT ortaya çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni Lamborghini elektrikli GT ortaya çıktı

Son dakika haberi: Elektrikli Lamborghini ortaya çıktı. İşte Yeni elektrikli GT'nin ilk görüntüsü ve büyüleyen kokpiti.

Fiyat Listesi 19 Ağu 2023 20:26 1
Yeni Lamborghini elektrikli GT ortaya çıktı

Bu arabaysa diğerleri ne! İşte mükemmel tasarımı ile Lamborghini elektrikli arabası.

Tüm dünyanın merakla beklediği haber geldi ve elektrikli Lamboghini sonunda tanıtıldı. Gün yüzüne çıkan araca baktığımızda keskin hatları, üst düzey tasarımı, mükemmel kokpiti ile adeta bir uçak havası veriyor.

Gazeteci Emre Özpeynirci yaptığı son dakika açıklamasında, uzun süredir beklenen elektrikli arabasının tanıtıldığını, ancak aracın üretiminin zaman alacağını söyledi. Avrupa'ya gelişinin en az 5 yıl süreceğini söyleyen Özpeynirci, Türkiye'ye ise aracın en az 2030'da geleceğini söyledi.

"Avrupalılar 5, zengin Türkler en az 7 yıl bekler" ifadeleri ile açıklama yapan Özpeynirci, "Süper spor otomobil üreticisi Lamborghini de uzun süredir beklenen ilk elektrikli modelini tanıttı. Lanzador isimli bu modelin Avrupa'da en erken 2028 yılında piyasa sunulması bekleniyor" dedi.

ARAÇ 2 KAPILI AMA 4 KİŞİLİK

Elektrikli GT'nin 2 kapılı olduğunu ancak koltuk sayısının 2+2 olduğunu söyleyen Özpeynirci, "Urus ve Huracan Sterrato'nun karışımı gibi duran bu konsept araç 2 kapılı olmasına rağmen 2+2 kişilik bir elektrikli GT" dedi.

ARAÇ KAÇ BEYGİR?

Araç oldukça üst düzey özelliklere sahip. 2 elektrikli motordan güç alacak aracın beygir gücü ise 1340. Özpeynirci konu ile lgili açıklamasında, "2 elektrik motoru ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip aracın 1340 beygirden fazla güç üreteceği söyleniyor" dedi.

İşte aracın görselleri: Sizce nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Aracın fiyatı hakkında henüz bir bilgi gelmedi. Fiyat listesi gelince paylaşacağız.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
bu otomobil benim olmali