Yeni konut projesi ile ilgili detaylar belli oldu! İşte örnek daireler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni konut projesi ile ilgili detaylar belli oldu! İşte örnek daireler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu Roman vatandaşlara yönelik sosyal konut projesinin detayları belli oldu.

TOKİ Başvuru 21 Ocak 2023 18:57 0
Yeni konut projesi ile ilgili detaylar belli oldu! İşte örnek daireler

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu Roman vatandaşlara yönelik sosyal konut projesinin detayları belli oldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Roman vatandaşlara yönelik özel sosyal konut projesi ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Kurum yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"İlle de roman olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Roman vatandaşlarımıza yönelik özel sosyal konut projemiz için hızla çalışıyoruz. ‘Her Roman’a Bir Yuva’ hedefiyle Romanlarımıza yakışır evler yapacağız; modern, ferah, güvenli evler" 

İşte örnek daireler;

12 İLİ KAPSAYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı sosyal konut projesinin ise 12 ili kapsayacağı kaydedilen açıklamada, "Her Roman'a bir yuva" anlayışıyla yola çıkılan projede başta İzmir, Edirne, Çanakkale, Aydın gibi Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı yerlerde uygun ödeme imkanlarıyla ev sahibi olabilmelerinin önünün açılacağı vurgulandı.

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU MU?

Projenin başvuru şartları ve ödeme koşulları henüz belli olmadı.Konut projesinin detaylarının önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. Ayrıntılar belli olduğu anda haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com I Ankara 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç