Yeni Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Kimdir , Nerelidir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Kimdir , Nerelidir?

Tuncay Akkoyun , bugün yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Karaman Valiliği görevine atandı. İşte özgeçmişi.

Yerel Haberler 12 Mayıs 2022 02:13 0
Yeni Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Kimdir , Nerelidir?

12 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Karaman Valiliği görevine Tuncay Akkoyun'un ataması yapıldı. Peki Tuncay Akkoyun kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan'ın imzası ile bugün Valiler kararnamesi yayımlandı. 12 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan kararda birçok şehrin Valisi değişirken Karaman'ın da Valisi değişti. 

ESKİ VALİ MÜLKİYE BAŞ MÜFETTİŞİ OLDU

Karaman'ın şimdiki valisi Mehmet Alpaslan Işık Mülkiye Başmüfettişi görevine alındı. Cumhurbaşkan Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan kararname bugün yürürlüğe girdi ve önümüzdeki günlerde devir teslim töreni yapılacak.

KARAMAN'IN YENİ VALİSİ TUNCAY AKKOYUN OLDU

Bugün yayımlanan kararnamede KAraman Valisi görevine Tuncay Akkoyun'un atamasının yapıldığı görüldü.

TUNCAY AKKOYUN KİMDİR?

Tuncay Akkoyun 07.08.1976 tarihinde Elazığ'da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Elazığ'da tamamladı. 

1995 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü'nde başladığı üniversite öğrenimini 1999 yılında tamamladı. 

Aynı yıl İçişleri Bakanlığı'nca açılan kaymakamlık sınavını kazanarak, 2000 yılı Mayıs ayında Elazığ Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. 

Adıyaman-Besni, Adana-Karaisalı ve Malatya-Kale Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Akkoyun son olarak Elbistan Kaymakamlığı görevini yürütüyordu.

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mithat Ulaş Akkoyun hakkında yaptığı açıklamada, “Sayın Tuncay Akkoyun Elazığımız için bir şanstır. Değerli hemşerimiz her zaman bizim yanımızda olmuştur. Bizler kendisini ne zaman arasak, ulaşabiliyoruz, sorunlarımızı iletiyoruz ve sorunlarımızın çözümü noktasında gayret gösterdiğine şahidiz." dedi.

Mobil uygulamamızı indirin ve gelişmelerden bildirimle haberdar olun.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç