Yeni kampanya: Asgari ücretliye sıfır model TOGG
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni kampanya: Asgari ücretliye sıfır model TOGG

Asgari ücretlileri sevindiren taşıt kampanyası açıklandı. TOGG kampanyası milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor.

Taşıt 10 Haz 2024 9
Yeni kampanya: Asgari ücretliye sıfır model TOGG

Asgari ücretlilere TOGG kampanyası.

Ekonomide yaşanan sıkıntılar her geçen gün daha da çok alım gücümüzü düşürürken önce ev almak, sonra araba almak hayal oldu. Ev alamadığı için en azından araba alarak bir nebze olsun rahatlamak isteyen vatandaşlar, yüksek kredi faizleri, yüksek araba fiyatları nedeniyle ya kötü bir ikinci el alıyor ya da araç almaktan vazgeçiyor.

TOKİ MANTIĞI İLE TOGG

Bilindiği üzere TOKİ her dönem dar gelirli vatandaşlara konut veriyor. Belirli bir miktarda peşinat ödemesi yapılıyor ve bu peşinat sonrası kalan para uzun vadelere bölünüyor. Bu şekilde dar gelirliler düşük taksitlerle, kira öder gibi kendi evinin sahibi oluyor.

Aynı sistemin TOGG için de geleceği öğrenildi. Gelen son dakika açıklamasında TOGG'un yeni B-SUV modelinde düşük gelirlilere belirli bir miktar peşinat sonrası uzun vade ile araba alabileceksiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

TOKİ sisteminde olduğu gibi bu sistemde de bazı şartların aranması bekleniyor. Geliri düşük olan vatandaşların başvuru yapabileceği bildirildi. Belirli bir gelirin altında evine para giren vatandaşlar TOGG alabilecek.

Örnek vermek gerekirse asgari ücretli bir vatandaş, belirli düzeyde bir peşinat verecek ve kalan taksitler de uzun vadeye yayılacak.

TOGG FİYAT LİSTESİ

TOGG'un T10X modelinde fiyat listesi şu şekilde:

V1 RWD Standart Menzil    1.432.600 TL

V1 RWD Uzun Menzil    1.673.000 TL

V2 RWD Uzun Menzil    1.823.000 TL

ÖDEMELER NASIL OLACAK?

En uygun fiyatlı TOGG için geçerli olması beklenen kampanyada beklentilere göre belirli düzeyde bir peşinat olması, kalan paranın ise taksitlere bölünerek en az 60 ay vadede ödenmesi bekleniyor. Sizce taksitler ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni kampanyanın kısa sürede açılanması ve başvuruların başlaması bekleniyor. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Yorumlar (9)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 40 Gün Önce
5.000.00 olmalı asgari ücret baz alınırsa...
Ziyaretçi 46 Gün Önce
Şu zamanda taksit tutarı 10 000 geçmemeli
Ziyaretçi 47 Gün Önce
7000 olmali
Ziyaretçi 47 Gün Önce
300 bin peşinat 15 bin sabit 100 ay vade olsun hemen alırım yerli ve milli arabamızı
Ziyaretçi 47 Gün Önce
Asgari ücret 17 bin taksitlerinde ona göre olması lazım kirası faturası bu insanlar ne yiyecek Memurlara veriyorlar zammı Asgari ücretliye bir şey yok yapın asgari ücreti 30.000 yapın togg un taksisine de 10000 yatırırız o zaman