Yeni Hyundai i10 tanıtıldı: İşte fiyatı ve yeni makyajlı hali
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni Hyundai i10 tanıtıldı: İşte fiyatı ve yeni makyajlı hali

Son dakika haberi: Yeni Hyundai i10 hakkında açıklama geldi ve aracın yeni makyajlı hali tanıtıldı. Türkiye'de üretilen aracın fiyatı ve yeni hali yazımızda.

Fiyat Listesi 28 Şubat 2023 09:01 0
Yeni Hyundai i10 tanıtıldı: İşte fiyatı ve yeni makyajlı hali

Yeni Hyundai i10 tanıtıldı.

Türkiye'de, İzmit'te üretilen ve 40'tan fazla ülkeye ihraç edilen Hyundai'nin i10 modeli makyajlandı. Daha canlı renkler ve daha şık bir tasarım ile karşımıza çıkan i10, Gelen bilgilere göre gelişmiş bağlantı özellikleri, konfor unsurları ve genel olarka sadece üst segmentlerinde görülen teknolojileri de bünyesine kattı.

Eski tarzı klasik şekilde olan Hyundai i10'da yeni tasarıma baktığımızda alçak tavanı, uzun dingil mesafesi sayesinde cesur bir izlenim uyandıran yeni makyajlı Hyundai i10, daha sportif şekilde görünüyor.

Arabanın ön kısmındaki farkları ve gündüz sürüş lambalarının yenilendiği görüldü. Öte yandan daha farklı bir ısgaraya ulaşan i10, arkaya yeni bir LED stoplarla karşımıza çıkıyor.

Arabanın içinde mavi renkli ambiyans aydınlatmaları dikkat çekiyor.

Aracın i10 N Line ise sportif difüröze sahip tamponlar, marşpiyeler ve içindeki kırmızı dokunuşlarla motor sporlarından ilham alan tasarımını en güzel ve iyi şekilde yansıtıyor.

Hyundai i10'un içine baktığımızda 8 inçlik bir multimedya ekranı olduğu görülürken sesli video navigasyon, kablosuz Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj cihazı ve en son Bluelink telematik güncellemesi ile üst segmentte yer alan diğer arabaları aratmıyor.

Yeni arabanın üretimi Nisan ayında İzmit'te başlayacak.

FİYAT NE KADAR?

Yeni Hyundai i10 fiyat listesine baktığımızda sadece 2 segmentin satışta olduğu görülüyor. İki segmentten ilki, 1.2 MPI 84 PS Style model ve Benzinli olan AMT şansızman tipli aracın 381.500 TL'den satışa çıkarıldığı bildirildi.

1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk segmentindeki diğer benzinli, AMT şanzımanlı aracın ise 434.500 TL'den satılıyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç