Yeni Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever kimdir, nerelidir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever kimdir, nerelidir?

Gümüşhane Valiliği görevine Alper Tanrısever'in ataması yapıldı. Peki Alper Tanrısever kimdir? Nerelidir?

Kripto Paralar 10 Ağu 2023 08:25 0
Yeni Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever kimdir, nerelidir?

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever oldu.

10 Ağustos tarihli Resmi gazete'de yayınlanan son dakika açıklamasında Gümüşhane valiliği görevine Alper Tanrısever'in atamasının yapıldığı görüldü. Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan atama kararnamesi sonrası en çok aranan konu Alper Tanrısever kimdir, nerelidir? soruları oldu. Peki Alper Tanrısever daha önce hangi görevleri yaptı? Kimdir? Akademik kariyeri nedir?

10 Ağustos 2023 Perşembe tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararnamesi ile 57 ilin valisi değişti. İşte Erdoğan'ın imzası ile Gümüşhane Valiliği görevine ataması yapılan Alper Tanrısever'in özgeçmişi:

Alper Tanrısever KİMDİR? NERELİDİR?

9 Eylül 1976 tarihinde Ankara Kızılcahamam'da doğdu. İlk öğrenimini Zonguldak Alaplı'da ortaöğrenimini ise Kdz Ereğli Anadolu Lisesi'nde tamamladı.
        Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra 2000 yılında Kaymakam Adayı olarak atandı. Ankara Evren ve Afyonkarahisar İscehisar ilçelerinde Kaymakam vekili olarak çalıştı. İngiltere University of Exeter'de Sosyal Politika alanındaki Yüksek Lisansını tamamladıktan sonra Kaymakamlık Kursunu bitirdi.
        Kastamonu Küre, Bingöl Kiğı, Konya Yunak, Erzurum Narman, Samsun Havza Kaymakamlıkları, Erzurum ve Kastamonu Vali Yardımcılığı yaptıktan sonra Adana İmamoğlu ilçesine atandı. 14 Temmuz 2020 tarihinde yayımlanan, 2020/362 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ilçemize atandı. 27.07.2020 tarihinden itibaren ilçemizde görev yapmaktadır.

Gelişmelerden ve gündem haberlerinden haberdar olmak için Finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç