Yeni Green Card başvuru tarihi ne zaman başlayacak 2024-2025
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni Green Card başvuru tarihi ne zaman başlayacak 2024-2025

Son dakika haberi: 2024-2025 Green Card başvurusu ne zaman başlayacak? Green Card başvurusu nasıl yapılacak? İşte son dakika bilgileri.

Yaşam 6 Mayıs 2023 22:31 0
Yeni Green Card başvuru tarihi ne zaman başlayacak 2024-2025

Green Card 2024-2025 başvuru tarihi ne zaman?

Green Card başvurusu hakkında son dakika açıklaması geldi. Geçen sene yapılan başvuruların sonuçları bugün açıklandı ve 2024 yılında Amerika'ya Green Card ile gitmeye hak kazanan isimler belli oldu. Green Card kazanan isimlerin belli olması, yüz binlece kişiye ise hayal kırıklığı oldu. ABD'ye gitme hayalleri kuran vatandaşlar, bugün açıklanan olumsuz sonuç ile birlikte hayallerine şimdilik veda etti. Green Card çıkmayan vatandaşlar ise internet üzerinden araştırmalara başladı. En çok araştırılan konu ise yeni başvuruların ne zaman başlayacağı konusunda oldu. Peki Green Card başvurusu ne zaman başlayacak? 2025 yılında Amerika'ya gitmek isteyenler için Green Card başvurusu ne zaman başlayacak? İşte son dakika bilgileri.

SONUÇ SAYFASI

2024 Green Card başvuru sonuçları açıklandı ve kazananların isim listesi belli oldu. Green Card sonuçlarına "https://dvprogram.state.gov/" adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu sayfada belirtilen adımları ve işlemleri geçtikten sonra Green Card sonucunuzu öğrenebileceksiniz.

Sizin sonucunuz ne oldu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

YENİ BAŞVURU NE ZAMAN?

Green Card için yeni başvurular 2023 yılı sonunda alınacak. Her sene Ekim ayının ilk günlerinde başlayan ve Kasım ayına kadar alınan Green Card başvurusuna bu sene de Ekim ayında başlanması bekleniyor. Başvuru ekranı açıldığında haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç