Yeni Evim Emlak Konut projeleri açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni Evim Emlak Konut projeleri açıklandı

Emlak Konut Yeni Evim projesi kapsamında hangi evlerin olduğunu açıkladı. İşte açıklanan yeni kampanya ve konut detayları.

Emlak 16 Ocak 2023 10:30 13
Yeni Evim Emlak Konut projeleri açıklandı

Emlak Konut yeni evim projeleri.

Orta gelir grubuna yönelik başlatılan 100 bin yeni konut kampanyası ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emlak Konut resmi sayfasından yapılan açıklamada 100 bin orta gelir grubuna konut için kampanyadaki projelere yer verildi. 

Yeni proje kapsamında olan ilk proje hakkında bir video yayınlayan ve tanıtım yapan Emlak Konut, evleri şu şekilde duyurdu:

10 BİN 10 KONUT

Yeni Fikirtepe konutlarında 10 bin 10 konut yapılacağı açıklandı. "Yeni Fikirtepe’de yepyeni bir yaşam… Güvensiz yapılar, sağlıksız yaşam alanları ile çevrili olan Fikirtepe, güvenli yapıları, sosyal donatıları, yeşil alanları, 7/24 yaşayan prestij caddesi ve ticari ünitelerin yer aldığı yeni hali ile dönüşüyor, İstanbul’un en gözde yaşam alanlarından biri oluyor. Eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanlarıyla tüm detaylarının yeniden tasarlandığı, insanların huzur ve güven içinde yaşayacağı, tamamlandığında İstanbul’un yeni çekim merkezi olması beklenen Yeni Fikirtepe, hak ettiği değerine ulaşıyor. 11.798 bağımsız bölümün, yeşil alanların sürekliliğini bozmayacak şekilde yeniden konumlandırıldığı Yeni Fikirtepe, Anadolu Yakası’nın çehresini değiştiriyor" ifadeleri ile yayınlanan yeni projede lokasyon şu şekilde verildi: "Ulaşım açısından ana yolların kesişim noktasında yer alan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi hastanelere, okullara ve alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunmaktadır. Kadıköy’e, Üsküdar’a veya Tarihi Yarımada’ya yürüme mesafesindeki metro ile ulaşım imkanı bulunmaktadır"

BAŞLADI

Söz konusu projede satışların başladığı bildirildi. Başvuru için öncelikle emlak konut sayfasında form oluşturabilir ya da bir Emlak Konut satış ofisine gidebilirsiniz.

Yorumlar (13)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Muhatap yok, müteahhit imzalamaktan korkuyor,bankalar bir şey bilmiyor,geze geze ayaklarım şişti.
Ziyaretçi 14 Ay Önce
ohhhh 1300 ev kafadan olmus 1800 1 haftada dev yapi gazianetp ornegin hepsi ayni pesinat fark istiyorlar vs vs gerek yok dolar dursun elbet arz talep dengelenir yine iyice sisti almayin bu sartlarda zaten %20 el alti pesin kimlerde var dusunun oy amacli suriyeliler hedef yapan kumpanya bu
Ziyaretçi 14 Ay Önce
En az 15 desisik daire için görüşme yaptım .En fazla kullandırılan kredi miktarı 500 bin TL...Geriye kalan miktar peşin isteniyor...Bu şekilde kaç kişi daire sahibi olabilirki...Daire fiyatları kampanya var diyerekten, satışı istenen daire fiyatlarina en ucuzuna zam koymadım diyen 300-400 bin zam yapmış...Devlet denetlemediği için, bu ilk evim kampanyası , fiyasko ötesi değil...Orta gelirlinin alma şansı yok denecek kadar az , duruyor .. Maalesef görünen bu ..!!!
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Böyle saçma projelerle ev fiyatlarını da 2 ye katladılar. Alamayıp hayal ediyorduk, hayallerimizde bitti
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Rizede nezaman yapılacak ve nasıl başvuru yapıcaz