Yeni Elektrikli Dodge Charger Daytona SRT Büyüledi: İşte Fotoğrafları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni Elektrikli Dodge Charger Daytona SRT Büyüledi: İşte Fotoğrafları

Yeni Elektrikli Dodge Charger Daytona SRT'nin tanıtımı yapıldı. İşte büyüleyen görüntüsü ile yeni Dodge Charger Daytona SRT.

Taşıt 18 Ağu 2022 17:17 0
Yeni Elektrikli Dodge Charger Daytona SRT Büyüledi: İşte Fotoğrafları

Baktıkça büyüleyen, büyüledikçe baktıran yeni Dodge Charger'in elektriklisi çıktı.

Ultra lüks araç markalarından olan, ikonik spor otomobil Dodge Charger'in elektrikli aracının tanıtımı yapıldı. Charger Daytona SRT adı ile tanıtılan yeni model, görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Hem görünüm, hem tasarımı hem de özellikleri ile adeta büyüleyen bu araca gelin yakındna bakalım.

Amerika arabası dediğimizde akıllara gelen ilk birkaç markadan biri olan Dodge, bir etkinlik düzenledi ve yeni elektrikli arabasını tanıttı. Charger Daytona SRT'nin tanıtımı için düzenlenen etkinlikte aracın özellikleri hakkında bilgiler verildi. 

Yakın zamanda piyasaya sürülecek yeni elektrikli Dodge'ye baktığımızda spor görüntüsü dikkatleri çekiyor. Charger Daytona SRT ile daha da güzelleşen marka, adındna uzun yıllar daha bahsettirecek gibi duruyor. Tasarım açısından gayet güzel olan Charger'in egzozu , diğer modellere göre farklı şekilde tasarlandı. "Fratzonic Chambered Exhaust" adı verilen egzoz sistemi ile yeni aracın sesinin korunduğu bildirilirken araç, her zamanki gibi V8 sesi ile böğürecek. 

Dış tasarımına göz attığımızda spor tarzı ile adeta büyüleyen Dodge Charger Daytona SRT, aerodinamik yapısı ile tasarlanmış kaputu, gövdeye gömülü şeklilde tasarlanan kapı kolları ve ince yan aynaları aracı benzersiz kılıyor. 

Aracın Led aydınlatmaları da dikkatleri oldukça çekiyor. 

Aracın iç tasarımına baktığımızda aracın bizi büyülemeye devam ettiği görülüyor. 16 inçlik dijital gösterge ekranı yanında gayet uyumlu şekilde duran 12.3 inçlik bilgi eğlence ekranı ve dokunmatik direksiyon tuşları ile kendisine hayran bıraktırıyor. 

Normal Dodge , motor gücü olarak adeta bir canavar olarak nitelendiriliyordu. Elektrikli Dodge'nin de ondan bir farkı olmayacağı belirtildi. 

Konu ile ilgili şirketten yapılan açıklamaya baktığımızda yeni elektrikli Dodge Charger Daytona SRT'in üretime hazırlandığı ve 2024 yılında yollarda olacağı bildirildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç